kale kilit logo

Kale’den Yeni Nesil Anahtar X10

Kale X10 Akıllı Kilit Sistemi ile silindirli kilit olan tüm kapıların kilidi, uzaktan kumanda yardımıyla, anahtar kullanmadan açılıp, kapanıyor. Uzaktan erişim özelliği sayesinde kilitler telefonla açılabiliyor, kilitlenebiliyor veya kilitli olup olmadığı kontrol edilebiliyor.

 

 

 

kale kilit 26a

 

kale kilit 26b100 adet kullanıcı kumandasına tanıtılabilen Yeni X10 Akıllı Kilit Sistemi, dört adet AA alkalin ölçülerindeki pille yaklaşık 5 bin açma-kapama işlemi gerçekleştiriyor. Pilleri bitse dahi elle açma-kapama yapılabiliyor.

Kale X10 serisinde yer alan bir başka ürün ise X10 Alarm Sistemi. Hassas PIR detektörleri ve manyetik kontakları sayesinde yaşam alanlarını hırsızlara ve tüm dış tehditlere karşı mükemmel koruyan X10 Alarm Sistemi, tüm kapı ve pencerelere, kablosuz sistemi sayesinde kolaylıkla uygulanabiliyor.

X10 Akıllı Kilit Sistemi, uzaktan kumanda, optik buton, emniyet mandalı-blokaj-mekanik açmakilitleme, parmak izi okuyucu ünite, kablosuz açma butonu, kablosuz otomatik kilitleme aparatı, şarj cihazı, kablosuz geri bildirim aparatı, kablosuz açma-kilitleme aparatı, telefon ile açma-kilitleme ünitesi, alarm sistemi entegrasyon modülü X10 Alarm Sistemi gibi dahili ya da opsiyonel donanımlardan oluşuyor.

kale kilit 26c