tetradoor logo

Tetra Çelik Kapı’dan, Aydın’a Showroom

Elte Grup şirketleri bünyesinde yer alan Tetra Çelik Kapı Şirketi’nin Showroom’u, Aydın’da açıldı. Efeler Cumhuriyet Mahallesi, 1955 Sokak, 2 numarada hizmete açılan Tetra Çelik Kapı Showroom’un açılış kurdelesini, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN kesti.

 

 

tetradoor 49a

Tetra Yönetim Kurulu Üyesi, İcra Kurulu Başkanı Emrah DEMİR ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN’in katıldığı açılışta çok sayıda davetli; Bölge Müdürü Armağan ERTUĞRUL’u tebrik ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Armağan ERTUĞRUL; “Gelişim Vizyonu Çerçevesinde, Zirve Yolculuğunu Sürdürüyoruz”

Açılış konuşmasını Tetra Çelik Kapı Bölge Müdürü Armağan ERTUĞRUL yaparak; davete icabet eden misafirlere teşekkür etti. Şirket hakkında bilgiler veren ERTUĞRUL, müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek; “Tetra Çelik Kapı, Elte Grup ailesinin bir bireyi olarak kalite ve güven parolasıyla faaliyetlerine başladığı ilk günden itibaren yenilikçilik ve gelişim vizyonu çerçevesinde sektörde zirve yolculuğunu sürdürmektedir. Müşteri odaklı firmamız mutlak müşteri memnuniyeti prensibiyle sektörel rekabeti yeni bir boyuta taşıyarak sat-unut modelini asla kabul etmemektedir. Çünkü gittikçe bozulan toplumsal denge, güvensizlik ve huzursuzluğun tırmanışına yol açmakta; dolayısıyla huzur ve güven kelimeleri aynı oranda değer kazanmaktadır. Firmamız bu yüzden tüm müşterilerimize olumlu geri dönüşü garanti etmektedir” ifadelerini kullandı.

 tetradoor 49b

Emrah DEMİR; “3 Bölge, 19 Farklı Şehre Hizmet Vermekteyiz”

Tetra İcra Kurulu Başkanı Emrah DEMİR; “Tetra Çelik Kapı, Elte Grup şirketleri bünyesindedir. Elte Enerji ve Elte Pano, İsta nbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’nde toplam 6 bin metrekare kapalı alanda, Tetra Çelik Kapı ve Kayseri OSB’de 4 bin metrekare kapalı alanda yaklaşık 180 kişiye istihdam sağlayan grup şirketlerimizle üretim yapmaktayız. Tetra Çelik Kapı, Ekonomi Bakanlığı’nın da desteklediği Araştırma ve Geliştirme (Ar-Ge) programı içerisindeki 18 firmadan bir tanesidir. Tetra Çelik Kapı olarak 2017 yılına kadar 17 ülkeye tamamen ful kapasite ihracat yapan firmamız, 2017’nin Ocak ayı itibariyle yönetim kurulunun aldığı karar ile makine revizyonu ve üretim yönetimi ile yurt içi pazarına hizmet vermeye başlamıştır. Akdeniz’de Adana, Marmara’da İstanbul ve Ege’de bugün Aydın ile toplamda 3 bölge, 19 farklı şehre hizmet vermektedir. İnovasyon ve ürün geliştirmeye ayrıca önem veren firmamız 4 ayrı tasarım şirketi ile sürekli çalışmaktadır. Fabrikadan şantiye montaj teslim şeklinde çalışan firmamız yurt dışında da montaj teslim şeklinde projeler yönetmektedir. Yeni fikirlerle her geçen gün ürün kalitemizi artıracağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Uluslararası ve yurt içi kalite belgelerine sahip firmamız şüphesiz sizlere en iyi hizmeti sunacaktır. Şahsım ve Tetra ailesi olarak bizlerle beraber burada olduğunuz için çok teşekkür ederim.”

Hakan ÜLKEN; “Aydın’a Hem Kaliteyi, Hem İstihdamı Getirecekler”

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN de, Tetra ailesine ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek; “Başarılarından dolayı kendilerini tebrik etmek istiyorum. Aydın’a hem kaliteyi, hem istihdamı getirecekler. Hem de kazançla birlikte, ekonomiye katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Allah hayırlı, uğurlu kılsın. Bol ve bereketli kazançlar nasip etsin. İşlerinin daha çok büyümesini, daha çok insanlara iş verilmesini ve daha çok kazanmalarını nasip etsin inşallah” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından kurdele kesim törenine geçildi.

Tetra Çelik Kapı opened a Showroom in Aydın

Tetra Çelik Kapı Şirketi in Elte Group opened a Showroom in Aydın. Located at Efeler Cumhuriyet Mahallesi, 1955 Sokak, No.: 2, Tetra Çelik Kapı Shoowroom’s opening ceremony was realized by Hakan ÜLKEN, Chairman of Chamber of Commerce of Aydın.

tetradoor 49c