process logo“Amacımız Kalite ve Sürdürülebilir Hizmet Vermek!”

“Müşterilerimize verdiğimiz hizmet ilk sırada geliyor. Buna ek olarak ürün kalitemiz ve fiyat politikamızla fark yaratıyoruz” diyen Process Alüminyum Plastik İstanbul Bölge Müdürü Mahmut Marangöz’ü yeni binalarında ziyaret ederek kendisine röportaj sorularımızı yönelttik.

 

 

 

 

process w69a

Firmanızın yapılanması ve faaliyetleri hakkında bilgi verir misiniz?

Process olarak plastik kapı, pencere aksesuarları, menfez, sineklik aksesuarları, pileli sineklik, cam balkon sistemleri üretimi yapıyoruz. Ayrıca yeni alüminyum üretimimiz olacak, şu an kurulumları yapılıyor. Maksimum 1-2 ay içinde üretime başlayacağız.

Hangi ürün gruplarınız ile marka bilinirliğinizi sağlıyorsunuz?

Menfez grupları, havalandırma grupları, sineklik grubu, kıl fitil grubu ürünlerimiz müşterilerimiz tarafından oldukça beğeniliyor. Üzerinde çalıştığımız alüminyum üretim profil ile de markamızın güvenilirliği ve bilinirliğini daha da arttıracağız.

Markanızın kalite politikasını, sürdürülebilirlik yaklaşımı hakkında neler söylersiniz?

Firmamız kurulduğu tarihten bugüne kaliteyi ve sürdürülebilirliği ön planda tutmaktadır.

Firmanızın başarıyı garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Bizi başarıya götüren yolda müşterilerimize verdiğimiz hizmet ilk sırada geliyor. Buna ek olarak ürün kalitemiz ve fiyat politikamızla da fark yarattığımıza inanıyorum.

Yurt içinde ve yurt dışında katıldığınız ya da katılmayı planladığınız fuarlar var mı?

Yurt içinde, Mart ayında yapılan Avrasya Kapı, Pencere, Cam Fuarı’na katılıyoruz. Yurt dışında ise Sırbistan’da yapılan Seebbe Yapı Fuarı’na 3 senedir iştirak ediyoruz; bu sene de katılmayı planlıyoruz.

Önümüzdeki dönemde hangi ülkelerle ticari ilişkilerde bulunmayı düşünüyorsunuz?

Hâlihazırda Balkanların tamamıyla ve bazı Arap ülkeleriyle ticari ilişkilerimiz mevcut. İlerleyen dönemlerde ticari etkinliğimizi arttıracak farklı ülkelere de satış yapmayı planlıyoruz.

Yatırım planlarınız neler?

Yatırım planımızı şu şekilde oluşturuyoruz: Şu an satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin büyük bir kısmını zaten üretiyoruz. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve onları azami ölçüde memnun edebilmek için üretimlerimize devam ederken mevcut portföyümüze farklı ürünler katıyoruz, bu konuda sürekli bir çalışma içerisindeyiz.

Üretim kapasitemizi arttırabilmek adına, Konya’daki fabrikamızda 10.500 m2 kapalı alanda üretimlerimize devam ediyoruz. Buna ek olarak İstanbul’daki depomuzu 350 m2 1.000 m2 çıkardık. Müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için mevcut araçlarımızı çoğalttık.

Önümüzdeki yıllarda müşterilerimize çok daha iyi ürünlerle, çok daha iyi hizmet vereceğimizi düşünüyoruz.

Son olarak eklemek istedikleriniz var mı?

Vatana millete hayırlı bir firma olduğumuzu düşünüyorum. İnsanlar paralarını bankalarda tutup faiz toplarken biz kendi öz sermayemizi ticarete yatırıyoruz ve üretimimize ara vermeden yolumuza devam ediyoruz. Ülkemiz için elimizden geleni yapıyoruz.

Our Purpose is to Provide Quality and Sustainable Services!

We directed our interview questions to Mahmut MARANGÖZ, Regional Director of Istanbul of Process Alüminyum who stated “The service we provide to our customers has utmost importance. We create difference with our product quality and pricing policies” at their new building.

 

process w69b