emin pen 2Pimapen Ailesine Katılan Eminpen, Yeni Tesisinin Açılışını Yaptı

1997 yılından itibaren PVC sektöründe kalitenin ve güvencenin adı Emin-Pen PVC Kapı-Pencere Sistemleri, Pimapen ile gücünü birleştirerek Gaziantep’te 4.000 m² alana son teknoloji ile üretim alt yapısına sahip bölgenin en büyük tesisini kurdu ve görkemli bir açılışla faaliyetlerine başladı.

eminpen 72b

 

eminpen 72c

Pvc sektörünün öncü kuruluşlarından Pimapen’nin Gaziantep bayisi Emin-Pen, iş ortakları ve sektör profesyonellerinin yüksek katılım sağladığı görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Pimapen Bölge Distribütörü Emin-Pen Yönetim Kurulu Başkanı Turgay İZOL’un önderliğinde Gaziantep’te 4.000 m²’lik alanda kurulan tesisin açılışına Ege Profil Genel Müdürü Ergün ÇİÇEKÇİ, Pimapen Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Cem KORKMAZ, Pimapen Pazarlama ve Satış Müdürü Seyfettin ASLAN, Pimapen satış ve pazarlama ekibi ve Karkamış İlçe Belediye Başkanı Nuh KOCAASLAN katılım sağladı.

Açılışta konuşma yapan Emin-Pen Yönetim Kurulu Başkanı Turgay İZOL, “Pimapen gibi bir markanın bölge distribütörlüğünü üstlenmekten dolayı mutluyum” dedi. İZOL’un ardından konuşan Ege Profil Genel Müdürü Ergün ÇİÇEKÇİ ise Pimapen ailesi olarak bizi başarıya taşıyan faktörlerden en önemlisi insana yaptığımız yatırım ve kalite anlayışımızdır. Pimapen olarak sahip olduğumuz bu değer yargıları ile güçlenerek ilerlemeye devam edeceğiz’’ dedi. Son olarak konuşan Karkamış Belediye Başkanı Nuh KOCAASLAN ise, “Böyle bir tesisin açılışında olmaktan onur ve gurur diyorum“ şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve Eminpen tesisleri gezilerek yemek sonrası açılış sona erdi.

Kalite Yönetim Standartlarını rehber alarak firma çalışanları ve tedarikçileriyle işbirliği içerisinde büyüme hedeflerini gerçekleştiren Emin-Pen, 2018 yılından itibaren Pimapen bölge bayisi oldu. Emin-Pen, geçen zaman içersinde bayii ağını genişleterek sektörde öncü kuruluş haline geldi. Gaziantep Şehitkamil, Şahinbey, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli, Araban, Yavuzeli, İslahiye, Karkamış; Adana Seyhan, Ceyhan, Karataş, Pozantı, Kozan, Mersin Erdemli, Silifke, Anamur, Mut, Tarsus, Toroslar, Akdeniz; Şanlıurfa Birecik, Halfeti, Suruç, Harran, Bozova, Ceylanpınar, Siverek, Kilis Merkez, Musabeyli, Elbeyli, Kahramanmaraş Merkez, Narlı, Elbistan, Narlı, Pazarcık, Andırın, Türkoğlu, Göksun, Çağlayancerit; Hatay İskenderun, Hassa, Reyhanlı, Belen, Erzin, Dörtyol, Kırıkhan, Samandağ; Adıyaman Belören, Besni, Gölbaşı, Samsat, Kahta ilçelerinde bulunan hazır PVC doğrama ve üretici bayi ağı ile Pimapen Nirvana, Carisma,Nirvana Premium, Carisma Premium, Albatros, Infınıty, Dynamic, Camoda Bella, Vista Unico, Vista Slider, Consensus, Hareketli Küpeşte, Dış mekan Perde ürün gruplarıyla sektöre hizmet veren Emin-Pen’in bayi sayısı gün geçtikçe artarak 135’e ulaştı. Sektördeki değişim ve gelişmeler doğrultusunda; hizmet kalitesini arttırarak ve sürekli gelişme gösteren Emin-Pen’in yurtdışında değişik ülkelerde hazır PVC pencere satışları devam etmektedir.

 

eminpen 72a