ozcelik makine logoÖzçelik Makine Ailesi Aslanlar Şehri Lviv’i Keşfetti!

Özçelik Makine bu yıl ki kampanya seyahatini bayi ve müşterilerinin katılımı ile Ukrayna’nın Unesco tarafından koruma altına alınan, tarihi ve doğal güzellikleri ile rüya şehri olan Lviv’de gerçekleştirdi.

 

 

 

 

ozcelik makina 73a

Sektörde bayilere özel yaptığı etkinliklerle bilinen Özçelik Makine, müşteri ve bayilerinin yoğun geçen sezon yorgunluğunu atmaları ve özverili çalışmaları adına teşekkürlerini sunmak için düzenlediği yurtdışı kampanya seyahatinin bu yıl 4.’sünü gerçekleştirdi. Ukrayna’nın Unesco tarafından koruma altına alınan, tarihi ve doğal güzellikleriyle Aslanlar şehri olarak bilinen Lviv’de gerçekleşen seyahate 40’ı aşkın bayi ve müşteri katılım sağladı. 

Seyahat, katılımın yoğun olması nedeniyle 12 - 15 ve 19 - 22 Ekim tarihlerinde iki farklı grupla gerçekleştirildi. Katılımcılar ilk olarak Özçelik Makine’nin fabrikasını ziyaret ederek Özçelik Makine ekibi ile bilgi alışverişinde bulunma ve kullandıkları ya da sattıkları makinelerin üretim süreçlerini yakından takip etme fırsatı yakaladı.

Bayi ve müşteriler, 500 yıldan beri şehrin ticaret, politik, kültür ve genel merkezi olan Rynok Meydanı’nda başladıkları seyahatin ilk gününde; Opera Binası, Ünlü Maria Zankovetska Tiyatro Binası, Svobada Meydanı, Poltava Nehri, en eski katedral ve kiliselerin bulunduğu Eski Şehir Meydanı, müzeleri ve benzersiz mimari yapıtları gezdi. Lviv’in meşhur Çikolata Fabrikası’nda el yapımı çikolataların tadına baktıktan sonra, şehrin en ilgi çekici kafesi olan Kahve Madeni’nde vakit geçirerek Ukraynalıların Türk Kahvesi ile tanışma hikayesini dinlediler. Yerli halkın kurduğu açık pazarlarda gezerek Ukrayna kültürünü yansıtan eşyaları yakından inceleyip alışveriş yaptıktan sonra, gaz yağının mucitleri sayılan Lvivli eczacılar  Ignacy Łukasiewicz ve Jan Zech’in anısına yapılmış, dünyanın en ilginç restoranlarından biri olan Gas Lamp’ta günün yorgunluğunu atarak keyifli vakit geçirdiler.

Seyahatin üçüncü gününde yıllar önce Vikinglerin yaşadığı eşsiz bir doğa harikası olan Viking Köyü’ne gezi düzenlendi.  Açık arazide yapılan atış yarışmaları ve bisiklet turlarıyla sezonun tüm stresi atıldı. Bayi ve müşteriler bu etkinliklerin yanı sıra Lviv seyahatinde asla unutamayacakları deneyimlerin başında Viking köyünde yaptıkları mangal partisinin olduğunu belirterek bu seyahatin Özçelik Makine ile bağlarını kuvvetlendiren, kendilerine kültürel ve yeni bağlantılar anlamında zenginlik katan verimli bir etkinlik olduğu ifadesinde bulundular.

Özçelik Makine, seyahatin son günü yaptığı anket çalışmasıyla gelecek dönemde yapılacak seyahat kampanyasını şekillendirmek için bayi ve müşterilerden görüş ve geri bildirim almayı ihmal etmedi.

Özçelik Makine Satış ve Pazarlama Direktörü Volkan BİÇER seyahatle ilgili olarak; “Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz bayi seyahatlerimiz gerek müşterilerimiz gerekse bayilerimiz nezdinde takip ediliyor ve her geçen yıl katılımcı sayısı artarak devam ediyor. Emek verdiğimiz ve özendiğimiz bu seyahate katılımın yüksek olması bizleri çok memnun ediyor. 4 günlük seyahatimizde hem daha yakın ilişkiler kuruyor hem de sektörümüz ile ilgili direk sahadan geri bildirimler alabiliyoruz. Her seyahat sonrasında yaptığımız anketlerle katılımcılara nasıl daha iyi hizmet verebiliriz sorusunun cevaplarını arıyoruz. Zorlu piyasa koşullarında hem bizi tercih eden hem de bizimle birlikte yol alan tüm iş ortaklarımızın suratında belirecek en ufak bir tebessüm bizim için en büyük keyif oluyor. Önümüzdeki yıllarda da seyahatlerimize devam ederek Özçelik farkı ve kalitesini daha da geniş kitlelere yaymak istiyoruz”  değerlendirmesinde bulundu.

Özçelik Machinery Family Discovered Lviv, the City of Lions!

Özçelik Machinery organized this year’s campaign trip with the participation of its dealers and customers in the Lviv of Ukraine, a fantastic city with its historical and natural beauties under the protection of UNESCO.

 


ozcelik makina 73b