kaleKale Endüstri Holding İlk Konsept Mağazasını Hizmete Açtı

Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın ilk ve tek entegre güvenlik şirketi olan Kale Endüstri Holding; Kale Kilit, Kale Alarm, Kale Çelik Kapı, Kale Çelik Kasa, Kale Yangın Kapısı ve Kale Pencere Sistemlerinden oluşan tüm entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazasını Ayazağa’daki Vadistanbul’da hizmete açtı.

 

 

 

kale 75 1a

Yaklaşık 40 yıldır faaliyet gösterdiği İstanbul Güngören’deki yönetim ofisini, geçtiğimiz Mayıs ayında İstanbul, Ayazağa’daki Vadistanbul’a taşıyan Kale Endüstri Holding; entegre güvenlik ürünlerini bir arada sergilediği ilk konsept mağazasını, genel merkezinin de bulunduğu aynı binada hizmete açtı. Ziyaretçiler yaklaşık 450 m2‘lik konsept mağazada yeni ürün ve teknolojileri görmenin yanı sıra tüm ürünleri verilen hizmete uygun olarak tasarlanan özel odalarda deneyimleme imkanı bulacak.

“Kale’nin Entegre Güvenlik Vizyonunu Yansıtıyor”

Kale Endüstri Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sedat ÖZGÜR, “Kale Endüstri Holding kurulduğu günden beri tüm aksiyonlarının merkezinde müşteri memnuniyeti olacak şekilde faaliyet gösteriyor. Bu kapsamda 2016 yılında başlattığımız değişim ve dönüşüm sürecinin sonuçlarından biri olarak, ilk konsept mağazamızı Vadistanbul’da açtık. Bu yeni model sayesinde müşteri odağımızı daha da artırarak, tüketicilerimize birebir dokunma imkânı bulacağız. Konsept mağazamızı; alarmdan kapı kilidine, çelik kapıdan çelik kasaya ve pencere sistemlerine kadar müşterilerimizin tüm ürünlerimizi deneyimleyebileceği şekilde tasarladık. Tüketicilerin yanı sıra burada yurtiçi ve yurtdışı misafirlerimizi de ağırlayacağız. Bu kapsamda tüm Türkiye’deki bayilerimizi üç farklı organizasyonda ağırlayarak; hem yeni konsept mağazamızı tanıttık hem de 2019 hedeflerimizi anlattık. Entegre güvenlik vizyonumuzu yansıtan ve ilkini hayata geçirdiğimiz konsept mağazaların sayısını artırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kale Endüstri Holding Launches Its First Concept Store

Kale Endüstri Holding, the first and only integrated security company of Turkey and Turkey’s neighboring region launched its first concept store in Vadistanbul in Ayazağa, where has been exhibited all integrated security products such as Kale Kilit (Kale Locks), Kale Alarm, Kale Çelik Kapı (Kale Steel Doors), Kale Çelik Kasa (Kale Steel Safes), Kale Yangın Kapısı (Kale Fire Doors) and Kale Pencere Sistemleri (Kale Window Systems).

kale 75 1b