itaİtalya, Avrasya Cam Fuarı’nda

Türkiye’nin 3. ticari partneri olan İtalya’nın cam endüstrisindeki 40’tan fazla markası, İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı’nın desteği ile, 6-9 Mart tarihlerinde, Tüyap İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

TÜİK verilerine göre İtalya, cam işleme makineleri ve cam ürünleri sektöründe Türkiye’nin 3. ticari partneri olup, 2018 yılında toplam sektör dış ticareti 140,6 milyon dolara ulaşmıştır. Avrasya Cam 2019 Fuarı’na bu yıl toplamda  36 İtalyan firması, gerek direkt olarak, gerek mümessilleri aracılığıyla, gerekse İtalya ülke katılımı çatısı altında iştirak edecek olup, eş zamanlı olarak gerçekleşecek Avrasya Pencere Fuarı’nda da 14 firma bulunacaktır.  

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı 67 ülkede 79 ofis ile faaliyet gösteren bir devlet kuruluşudur ve İtalya ile yabancı ülkeler arasındaki ticari ilişkilerin, işbirliklerinin ve yatırımların tanıtımından / geliştirilmesinden sorumludur. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Cam Fuarı Avrasya Cam 2019’a GIMAV (İtalyan Makina, Ekipman ve Cam İşleme İçin Özel Ürünler Üretici ve Tedarikçileri Derneği) işbirliği ile katılmaktan, fuarın yerli ve yabancı ziyaretçilerini kendi standında ağırlayacak olmaktan gurur duymaktadır.

Avrasya Cam Fuarı’nda, ziyaretçilerine kendi ürünlerini, projelerini ve hizmetlerini sunmak ve mevcut ve potansiyel müşterilerini ağırlamak için sabırsızlanan katılımcı İtalyan firmalarının arasında, İtalya cam endüstrisinin lider markalarından Star Srl, TK Srl, Schiatti Angelo Srl ile Triulzi Cesare Special Equipment Srl İtalyan Pavilyonu’nda ziyaret edilebilecek.

REED Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen ve cam endüstrisinin bileşenlerini bir araya getirdiği Avrasya Bölgesi’nin en büyük fuarı olan Avrasya Cam 2019, 6-9 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

2018 yılında yurt içi ve yurt dışından toplam 70.909 ziyaretçiyi ağırlayan fuara, 24 ülkeden 644 firma katılmış ve önemli işbirliklerinin temeli atılmıştı.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 6-9 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek Avrasya Cam 2019 Fuarı kapsamında Salon 12 1210D nolu standda ziyaretçileriyle buluşmaktan mutluluk duyacaktır.

İtaly at Eurasia Glass Fair

Over forty İtalian companies in the glass industry of italy, which is the third commercial partner of Turkey, will host their visitors at Tüyap Istanbul Fair and Congress Center on march 6-9, with the support of the Italian Trade Agency.