vorne2En Yeni Sistemleriyle Vorne, Avrasya Fuarı’ndaydı

6-9 Mart tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta gerçekleştirilen Avrasya Pencere Fuarı’nda Vorne, en yeni sistemleri, fonksiyonel ve başarılı ürünleri, dikkat çekici stand tasarımı ve çalışanlarıyla fuarın öne çıkan isimlerindendi. Büyük ve özenli bir çalışmanın sonucu olan Vorne ürünleri, 3. Salon’da bulunan standında dünyanın pek çok bölgesinden misafirlere sergilenerek, beğeni topladı.

8 Mart Cuma günü fuara yurtiçi ve yurtdışından gelen konukların ve Vorne bayilerinin katılımıyla Florya Kaşıbeyaz Restoran’da gerçekleştirilen Gala Yemeği’nden geriye gülümseten pek çok anı kaldı. Oldukça keyifli bir mekanda gerçekleştirilen ve birbirinden lezzetli yemeklerin damakları şenlendirdiği yemeğe eşlik eden fasıl ekibinin ezgileri de kulaklara bayram havası yaşattı.

Vorne was in Eurasia Fair with its Newest Systems

At the Eurasia Window Fair in Tüyap, İstanbul between the dates of 6-9 March, Vorne was one of the leading names of the fair with its newest systems, functional and successful products, remarkable stand design and employees. Vorne products, which are the result of a great and thoughtful work, were exhibited in the stand of the 3rd Hall and exhibited to the guests from many regions of the world.

vorne 76a

 vorne 76b