camoda logoCamoda Avrasya Pencere Fuarı’nda Yeni Ürünü Vista Quadro’yu Tanıttı

Türkiye’de ilk kurumsal cam balkon markası olan Camoda, Avrasya Pencere fuarında uygulandığı alana kesintisiz görüş imkanı yaratan inovatif ürünü Vista Quadro’yu tanıttı.

 

 

camoda 76 a

Deceuninck Grubu’nun uluslararası gücünü arkasına alan cam balkon sistemlerindeki ilk kurumsal marka Camoda Cam Balkon Sistemleri katlanır, sürme, hareketli küpeşte ve dış mekan perde ürün grupları ile dikkat çekti.

Katlanır cam balkon sistemlerinden; cam panelleri her iki tarafa toplanıp katlanabilen çift camlı uygulaması ile Bella, tek camlı uygulama seçeneği ile Eco Bella, uygun cam kullanımıyla ısı yalıtımı sağlayarak her mevsimde balkon keyfi yaşamanızı sağlayan Consensus’un yanı sıra sürme cam balkon sistemlerinden tutamak tasarımı ile kolay kullanım sağlayan Vista Slider, üçlü cam uygulaması ile Vista Unico ve uygulandığı alana kesintisiz görüş imkanı yaratan yeni inovatif ürünü Vista Quadro’yu tanıttı. Yeni yaşam alanları yaratarak mekanlara değer katan biyoklimatik tente, hem içeride hem dışarıda olma imkanı sağlayan hareketli küpeşte ve farklı renk seçenekleri ve görsel baskı imkanı olan dış mekan perde sistemleri ziyaretçilerin ilgisini topladı.

Camoda Cam Balkon sistemleri estetik ve tasarımı bir arada sunan ürün grupları ile fuar süresince sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu.

Camoda introduces Vista Quadro in Eurasia Window Fair

Camoda, the first corporate brand in glass balcony Turkey, innovative products, introduced the innovative product, Vista Quadro, which creates uninterrupted view of the area applied.

 

camoda 76 c

camoda 76 b