Şehitlerimiz tekrar

EDİTORYAL

Kemal Bey resim 20212023 Değerlendirmeleri ile 2024’e Bakış

Mimart Yayıncılık olarak 18 yıldır sektörün temsilciliğini üstlenen Win&ARTProje ALU&Art Dergilerimizde firmalarımız, kurum ve kurulușlarımız ile 2023’ü değerlendirdik; 2024 öngörülerimizi masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız “Yüzyılın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yılında, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini merkez noktamızda tutarak, doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim hususlarının önemini yeniden vurguladık.

Sektör temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sektörümüz için önemli olan her türlü organizasyon ve fuarlarda firmalarımızı temsil ederek onların ulusal ve uluslararası yolculuklarına değer kazandırmaya devam ediyoruz.

19-23 Şubat tarihleri arasında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen R+T Almanya Panjur, Kapı-Geçiş ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda yerimizi aldık. Türk katılımının yüzde 100 arttığı fuarda Türkiye 120 firmayla en yüksek ikinci uluslararası katılım gerçekleştiren ülke oldu.

19-22 Mart 2024 tarihlerinde Almanya Nürnberg’te düzenlenecek olan kapı pencere sektörünün en büyük ve en önemli buluşmalarından biri Fensterbau Frontale Fuarı’nda, Tek Türk Medya Partneri olarak yerimizi alacağız. 1. Holde bulunan 132 nolu standımızda, fuara özel olarak hazırladığımız dergimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle, sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.

Diğer yandan; Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış ve medya partneri olarak Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’ta geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz WindoShow - Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nın 2.’si için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 22-24 Nisan 2024 tarihlerinde Seebbe Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarın satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

“Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye” vizyonumuzla, ihracatta öncü, tüm sektör paydaşlarımızla birlikte uluslararası arenada hedeflerimizin ötesini görerek hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu inancımız milletimizin çalıșmak ve üretmek konusundaki üstün mücadeleci gücüyle daha da yeşeriyor. Tüm firmalarımız yarattığı istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor.

Bizler de Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

imza

Egepen Deceuninck Avrasya Pencere Fuarı’na Damga Vurdu

PVC sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, 4-7 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’nda sergilediği ürünlerle öne çıktı.

 

 

egepen 82a

‘Türkiye’nin Penceresi’ Egepen Deceuninck, 4-7 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Avrasya Pencere Fuarı’na katıldı. Bu yıl 21’inci kez kapılarını açan Fuar, bölgenin en önemli pencere fuarı olma özelliğini taşıyor. 100’den fazla ülkeden 70 binin üzerinde sektör profesyoneli ile ziyaretçilerin bir araya geldiği Avrasya Pencere Fuarı’nda pencereye dair tüm sistemler ve ürünler sergilendi. Egepen Deceuninck, başta Legend, Legend Sürme Sistemi olmak üzere, Zendow, Fusion, Everest Max, sürme sistemleri, katlanır kapı, kepenk ve panjur gibi ürünlerini ve sektöre dair en yeni uygulamalarını ziyaretçilerine tanıttı. 

Egepen Deceuninck fuarda ayrıca Türkiye’de PVC sektöründe bir ilk olan, profesyonel teknik servis bayileri ile kullanıcılarının yaşadığı sorunlara kısa sürede çözüm bulan Assist hizmetini de tanıttı. Bu hizmeti tanıtırken Assist karakteri ile yapılan “Booble Head” etkinliği de büyük ilgi çekti. Standı ziyaret eden misafirlerin fotoğrafları çekilerek Assist karakterinin kartondan biblolarının üzerine yapıştırıldı ve kendilerine hediye edildi.

“İş birliklerimizi güçlendiriyoruz”

Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer ÖZEN, fuara dair yaptığı açıklamada, 21. Avrasya Pencere Fuarı’nın sektör açısından önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı. Türkiye’nin öncü PVC profil üreticilerinden Egepen Deceuninck’in PVC sektörünün gelişimi için gerçekleştirilen tüm organizasyonları desteklediğini ifade eden ÖZEN, “Yerli ve yabancı lider sektör firmalarının yer aldığı fuarlarda yeni trendlerimizi sergiliyor, sektör liderleriyle iş birliklerimizi güçlendirmeye yönelik yeni çözümler geliştiriyoruz. Bu nedenle, dünyanın en önemli pencere fuarlarından biri olma özelliğini taşıyan Avrasya Pencere Fuarı’nda ısı ve ses yalıtımında en etkili ürün olan Legend ve Legend Sürme Sistemimizi ve ayrıca Türkiye’nin 55 ilinde 150 bayimizle hayata geçirdiğimiz, sektörde bir ilk olan Assist projemizi tanıttık. Misafirlerin markamıza göstermiş olduğu ilgiden oldukça memnunuz” dedi.

Egepen Deceuninck Left its Mark on Eurasia Window Fair

Egepen Deceuninck, the pioneer of the innovations in the PVC sector, became prominent with the products exhibited at the Eurasia Window Fair held at TÜYAP Istanbul Fair Convention and Congress Center on 4-7 March 2020.

egepen 82b