winddoorWinddoor PVC Pencere Sistemleri Yenilikçi, Tüketici Dostu ve Uygun Fiyatlı Ürünleriyle Fark Yaratmayı Sürdürüyor

Egepen Deceuninck’in bayisi Winddoor PVC Pencere Sistemleri firma ortaklarından Ahmet Galip ŞEN ile firmanın sektöre kazandırdığı hizmetleri, 2020 yılında yaşanan gelişmeleri ve yeni dönem beklentilerini ele aldığımız bir röportaj gerçekleştirdik. 

 

 

winddoor 1

Röportajımıza başlarken bize kendinizden ve sektöre verdiğiniz hizmetlerden bahsedebilir misiniz?

Winddoor PVC Pencere sistemleri olarak 2007 yılında Egepen Deceuninck çatısı altında Ankara’da üretim hayatımıza başladık. 15 yılda elde ettiğimiz disiplinli ve planlı çalışmalarımız neticesinde her yıl istikrarlı bir şekilde büyümemizi sürdürüyoruz. 2000 metrekare kapalı alanda, 30 kişilik uzman ekibimiz ile faaliyetlerimizi sürdürürken, sektörümüz ve işgücümüz için nitelikli bir katma değer oluşturuyoruz. 

Firmanızın faaliyetleri ve sektöre sunduğunuz hizmetler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Perakende ve proje uygulamalarımızla Ankara başta olmak üzere çevre il ve ilçelere hizmet veriyoruz. Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip olduğumuz nitelikli ürün gamımız ile 70’den fazla bayiye hizmet veriyoruz. Ürünlerimizin uzun ömürlü yapısı, ses ve ısı yalıtımındaki başarısı, yenilikçi ve tüketici dostu özellikleriyle PVC pencere, kapı, panjur ve kepenk ürünlerinde sınırsız seçenekler sunarak, müşterilerimize Egepen Deceuninck yeniliklerini buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

2020 yılını sektörümüz açısından değerlendirebilir misiniz?

2020, dünyada olduğu gibi Türkiye için de zorlu bir sürece sahne oldu. Bu süreç, bizleri başlarda tedirgin etse de hiç ara vermeden üretimimize devam ettik. Çalışmalarımız sırasında hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarak ürünlerimizi tüm müşterilerimize sorunsuz bir şekilde ulaştırdık. Böyle zorlu bir süreçte iş ortaklarımızın hep yanında olmaya çalıştık. Yaptığımız kampanyalarla iş kayıpları yaşamamaları için elimizden gelen tüm desteği sağlayarak, olağanüstü bir güç gösterdik. Bu vesile ile 2020’yi oldukça başarılı ve verimli bir yıl olarak geçirmeyi başardık. Bu dönemde çok sayıda sektörde olduğu gibi hammadde ve ürün tedariği konusunda sorun yaşanabileceği endişesi bizim sektörümüzde de yaşandı. Fakat markamızın güçlü politikaları sayesinde planlamalarımızda hiçbir sapma yaşanmadan, verdiğimiz her sözü zamanında ve eksiksiz şekilde yerine getirdik. 2020 yılı üretim ve sağlığın önemini anladığımız bir yıl olarak kayıtlara geçti. Teknolojiyi ve yenilikleri yakından takip eden firma olarak yeni dönemde de enerji verimliliğine en iyi katkıyı sağlayarak, kaliteden ödün vermeyen üretimimizle fark yaratmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile müşterilerimizi katma değerli ve uygun fiyatlı ürünlerle buluşturacağız.

winddoor

2021 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahsedebilir misiniz?

Hem dünya hem de ülkemizi etkisi altına alan ve oldukça da zor geçen bir yılın akabinde 2021 yılına büyük umut ile başladık. Pandeminin bir an önce tamamen ortadan kalkmasını ve eski verimli günlerimize yeniden dönmeyi ümit ediyoruz.

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bir konu var mıdır?

Önemli projelere imza atan firmamız, sektöre ilham veren yenilikçi teknolojik gelişmelere her zaman açık ve uygulamada başarılı olmuştur. Egepen Deceuninck ve Winddoor ailesi olarak sektörde söz sahibi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerine katkılarından ötürü çok teşekkür ederiz.

Winddoor PVC Pencere Sistemleri keeps on creating Difference with Its Innovative, Consumer-friendly, and Affordable Products

We interviewed with Ahmet Galip ŞEN, among the partners of Winddoor PVC Pencere Sistemleri Company, a dealer of Egepen Deceuninck, regarding the developments lived through in 2020, and their expectations from the new period.

Powered by OrdaSoft!