nur zamakNur Zamak Metal Köklü Tecrübesi ve Uzman Kadrosuyla Gücüne Güç Katıyor

10 yılı aşan tecrübesi ve uzman kadrosuyla zamak külçe üretiminde köklü bir geçmişe sahip olan Nur Zamak Metal, otomotivden banyo gereçleri, fermuar tekstil, pencere ve mobilya sanayiye kadar çok sayıda sektöre dokunuyor.

 

 

 

 

nur zamak 89a

Osman TOKGÖZ ve yetkili isimler olarak rol aldığı Nur Zamak Metal, 10 yılı aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyle hedef kitlesini her geçen gün genişletiyor. Kurulduğu günden bu yana özellikle zamak döküm konusunda uzman kadroya sahip olan firma, üretimi ile otomotiv, banyo gereçleri, fermuar tekstil, pencere, mobilya sanayi gibi çok sayıda sektöre geniş bir kullanım alanı sunuyor.  Köklü tecrübesi ve uzman kadrosu ile üretim kapasitesini artırırken, yeni markası ve iş ortağı Bekir Arslan Özgü Zamak Metal. San. Tic. Ltd. Şti. ile hedef kitlesini de giderek genişletiyor.

Üretim ve Satış Performansını Artıracak

İstanbul İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nde, aylık ortalama 800 ton külçe zamak imalatı gerçekleştiren firma, büyüme yönünde attığı adımlarla üretim kapasitesini de her geçen gün artırıyor. Tüm dünyada gelişen ticaret ve teknoloji hızına adapte olmak, daha güçlü, kaliteli üretimle daha kurumsal bir yapıya sahip olmak amacıyla yeni iş ortağıyla birlikte sağlam adımlarla ilerliyor. 20 bin metrekarelik açık, 6 bin metrekarelik kapalı alana sahip olan yeni fabrikasıyla üretimdeki gücüne güç katmayı hedefliyor. Firma, en son teknoloji ile donatılacak olan yeni fabrika yatırımıyla aylık üretim ve satış performansını bin  ton üzerine çıkarmayı planlıyor.

OEKO-TEX, ISO9001, ISO14001-ISO45001 kalite belgelerine sahip olan Nur Zamak Metal, İkitelli Pik Dökümcüler’de bulunan imalatıyla aylık 800 ton külçe zamak imalatı gerçekleştiriyor. Uzman kadrosu ve tecrübesi ile her gün daha da büyüyen ve gelişen firma, üretim kapasitesini de giderek artırıyor. Her sevkiyatta spektrometre cihazı ile ürünlerinin analizini yaparak güncel veriler elde ediyor. Böylece üretimde hatalara yer vermeyen bir yaklaşım sunuyor. Firma, sunduğu hizmette kalite ve hız dengesini gözetiyor. Bu kapsamda şekillendirdiği yeni markası ve yeni iş ortağı Bekir Aarslan, Özgü Zamak Metal. San. Tic. Ltd. Şti. ile büyüme ve gelişimine hız kazandırarak sunduğu ürün çeşitliliğini de artırmayı hedefliyor.

Nur Zamak Metal has become Stronger Thanks to Its Deeply-rooted Experience and Specialized Personnel

Thanks to its expertise for more than 10 years, and to its specialized personnel as well, Nur Zamak Metal, which has a deeply-rooted history in the production of zamak and zinc ingot, thereby has impacts on numerous sectors, ranging from automotive to sanitary wares, zipper textile to window, and furniture industry

nur zamak 89b

Powered by OrdaSoft!