2m grup 81dIsı Geçirmez Özelliğiyle Yaz Sıcağında Ferah Mekanlar

Legend, IFT Rosenheim laboratuvarının yaptığı testten aldığı sonuca göre hava, ısı ve ses yalıtım özelliğiyle üstün teknolojik performans sunuyor.

 

 

 

egepen 81 2a

Türkiye’nin PVC devi Egepen Deceuninck tarafından geliştirilen Legend Sistemleri, yaz mevsiminde sıcak havalarda da kullanıcıların tercihi oluyor. Yaz mevsimiyle birlikte bunaltan sıcaklar mekan konforunu da olumsuz yönde etkileyebiliyor. PVC sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck tarafından geliştirilen Legend Sistemleri, kullanıcıları sıcak havaların olumsuz etkilerinden koruyor, mekanlara ferah ve rahatlık katıyor. Legend Sistemleri, 1966 yılında yalıtım sektöründe ürün kalitesini iyileştirmek amacıyla kurulan ve ürünleri araştıran, raporlandıran ve sertifikalandıran IFT Rosenheim tarafından test edilerek uluslararası arenada da kalitesini kanıtladı. Sonuçlara göre, Legend Sistemleri hava, ısı ve ses geçirmez özelliğiyle üstün teknolojik performans sunuyor.

Testte bir doğramada, U pencere değerinin çalışması da IFT Rosenheim tarafından hesaplanarak raporlandı. Buna göre, Legend Sistemi’nin bir doğrama için U pencere değeri; 0.78 W/m2K olarak tespit edildi.

Kusursuz Yalıtım ve Estetik Birarada

80 mm genişliğe, 6 odacıklı kanat yapısına sahip olan ve kusursuz ses ve ısı yalıtımı sağlayan Legend Sistemleri, mekanlara estetik katıyor.

Spacious Places in Summer Heat with Heat Proof Feature

Legend, according to the results of the test conducted by IFT Rosenheim laboratory, offers superior technological performance with its air, heat and sound insulation.

Powered by OrdaSoft!