PÜKAD, Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’nı Bu Yıl Da Destekledi

PÜKAD-Pencere ve Kapı Sektörü Derneği’nin her yıl desteklediği Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı 4-7 Mart tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde tüm sektör temsilcilerini bir araya getirdi.

 

 

pukad 82 2a

Fuar PÜKAD Onursal Başkanı Dr. O. Muzaffer TAMER, Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir ERMURAT ve Pükad Yönetim Kurulu Üyelerinin de yerini aldığı açılış töreniyle kapılarını açtı.

Dünyanın birçok ülkesinden sektör temsilcilerinin yoğun katılımla ilgi gösterdiği fuar önemli iş birliklerine imza attı. Corona Virüs Salgının başlangıç dönemine tesadüf eden fuar REED TÜYAP Yönetimi tarafından alınan tedbirlerle güvenli bir şekilde tamamlandı.

PÜKAD standının ve üyelerinin de büyük ilgi gördüğü Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı gerek ticari ve gerekse ikili görüşmelerle sektöre umut verdi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da PÜKAD, sektöre bir kitap daha kazandırdı. PÜKAD Danışma Kurulu üyesi Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri Kemalettin AKSÖZ’ün yayına hazırladığı ve Reed Tüyap ile birlikte sponsorluğunu üstlendiği “Temiz Enerji Ve Artı Enerji Evleri” adlı yeni kitabı için Onursal Başkanı Dr. O. Muzaffer Tamer PÜKAD standında kitabın tanıtımını gerçekleştirdi ve öğrencilerle enerji verimliliği üzerine sohbet etti. 

Fuar süresince PÜKAD standı Brezilya, İran, Almanya, Rusya, Irak, Fransa, Pakistan gibi birçok ülkeden katılımcı tarafından ziyaret edildi.

REED TÜYAP Yönetimine fuar boyunca gerek stantlara sağladığı destek ve gerekse Corona virüs salgını nedeniyle aldığı tedbirler için teşekkür edilerek 2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarı’nda görüşme temennisiyle fuar son buldu.

PÜKAD Supported the Eurasia Window, Door and Glass Fair This Year As Well

Eurasia Window, Door and Glass Fair, which is supported by PÜKAD-Window and Door Sector Association every year, brought together all the sector representatives at TÜYAP Fair and Congress Center on 4-7 March.

pukad 82 2b

pukad 82 2c

Powered by OrdaSoft!