Egepen Deceuninck, Çocukların Hayallerini Gerçekleştiriyor

TRT Belgesel kanalında yayınlanan Küçük Düşler Büyük İşler programı, Egepen Deceuninck sponsorluğunda Muğla’nın Ekinanbarı köyündeki yıkık dökük okul binasını, çocukların hayallerini süsleyen bir atölyeye çevirdi. Bu dönüşüm sayesinde çocuklar, hayallerine kavuşarak geleceğe daha güvenle koşacak.

 

 

egepen deceuninck1

Türkiye’nin penceresi Egepen Deceuninck, Türkiye’nin geleceği olan çocukların düşlerini gerçekleştiriyor. TRT Belgesel kanalında yayınlanan “Küçük Düşler Büyük İşler” programına sponsor olan Egepen Deceuninck Bodrum Bayisi Şensa Alüminyum, Muğla’nın Ekinanbarı köyündeki yıkık dökük okul binasının çocukların düşlerindeki gibi düzenlenmesine destek oldu.

Her Birinin Hayali, Gökyüzünde Olmak

Muğla’nın Milas lçesine bağlı Ekinanbarı köyü, havalimanına çok yakın bir yerde bulunmasından ötürü, çocukların da hayallerine yön veriyor. Köydeki çocukların her birinin düşlerini de uçaklar, gökyüzü, bulutlar süslüyor. Büyüdüklerinde pilot ya da astronot olmak istiyorlar. Köy okulunda öğrenim gören çocukların düşlerinden haberdar olan Küçük Düşler Büyük İşler ekibi de onları hayallerine ulaştırmak için yola düştü. Egepen Deceuninck Bodrum Bayisi Şensa Alüminyum’un da sponsorları arasında bulunduğu programda okulun yanındaki yıkık dökük bir başka bina, İç Mimar Ayşe Senem Göral ve Sanat Yönetmeni Yelkan Korkutan tarafından bambaşka bir ruha kavuştu.

Okula Mini Uçuş Pisti

Okulda çocukların hayali olan uçak maket yapımı odası ve küçük uçaklar için mini uçuş pisti yapıldı. Çok uzun yıllar önce de okul olarak kullanılmış olan bu binanın yeni hali, çocukları mutlu ederken bu binada eğitim görmüş köy sakinleri de eski günleri hatırlayarak nostalji dolu anlar yaşadılar.

Tamer ÖZEN: “Desteğimiz Devam Edecek”

Egepen Deceuninck Pazarlama ve Satış Grup Müdürü Tamer ÖZEN, kalitesi ve yenilikleriyle PVC pencere sistemlerinin öncü firması olmaktan duydukları mutluluğu, bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olarak perçinlediklerini belirterek, “Bugün düş kuran çocuklar, geleceğin büyük işlerine imza atacak. Onların yanında olmaktan, hayallerini desteklemekten dolayı mutluyuz. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek” dedi.

Egepen Deceuninck Makes Children’s Dreams Come True

Little Dreams Big Works (Küçük Düşler Büyük İşler) program which is being broadcasted on TRT Documentary channel turned the dilapidated school building in the village of Ekinanbarı in Muğla into a workshop that embellishes children’s dreams under the sponsorship of Egepen Deceuninck.

Powered by OrdaSoft!