ASAŞ, Yüksek Binalar İçin Yeni Bir Giydirme Cephe Sistemi Çözümü Geliştirdi

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ, Alüminyum Mimari Sistemler ürün yelpazesine yeni eklediği REF60 Giydirme Cephe Sistemi ile yüksek binalarda 50’lik cephe sistemlerinin karşılayamadığı statik gereksinimleri sunarak, yüksek ısı yalıtımı ve su sızdırmazlığı sağlayacak.

 

asas 3

ASAŞ, Alüminyum Mimari Sistemler ürün gamına ihtiyaç olan yüksek performans değerlerine uygun olarak geliştirdiği REF60 Giydirme Cephe Sistemi’ni ekledi. 50’lik olarak adlandırılan cephe sistemlerinin yeterli gelmediği durumlarda statik gereksinimleri karşılamak, 3’lü cam detayını sağlamak ve ısı yalıtımında yüksek performans elde etmek amacıyla geliştirilen REF60 Giydirme Cephe Sistemi, su sızdırmazlık ve rüzgâr dayanım değerleriyle farkını gözler önüne seriyor.

Yüksek Rüzgâr Yükü Dayanımı Sağlıyor

Sistem, piyasada yer alan ürünlerin su sızdırmazlık seviyeleriyle karşılaştırıldığında, özellikle yurt dışı projelerde önemli bir avantaj sağlıyor. Bağlantı vidaları fitil yuvasının altında kaldığı için REF60 Giydirme Cephe Sistemi, hem kolayca monte ediliyor hem de su sızdırmazlık performansı artıyor. REF60 Giydirme Cephe Sistemi’nin çelik takviyeli versiyonu, alüminyum profillerle sağlanamayan yüksek rüzgâr yükü dayanımı gerektiren detaylarda cephe görüntüsünün kesintisiz devam edebilmesi özelliğiyle de öne çıkıyor.

ASAŞ Developed a New Curtain Wall System Solution for High-rise Buildings

ASAŞ, one of the leading industrial establishments of our country, will provide high thermal insulation and water tightness by offering the static requirements that 50 cm façade systems cannot meet with the REF60 Curtain Wall System, which has been recently added to its Aluminium Architectural Systems product range.

asas 3b

 

Powered by OrdaSoft!