ASAŞPEN, İlk TV Reklam Filminde “Mimar Sinan Yaşasaydı Ne Yapardı?” Sorusuna Cevap Veriyor

Türkiye’nin lider sanayi kuruluşlarından ASAŞ’ın güçlü markalarından ASAŞPEN “Mimar Sinan Yaşasaydı Ne Yapardı?” sorusundan yola çıkarak geliştirdiği PVC pencere ve kapı sistemlerini içeren ilk TV reklam filmini izleyiciyle buluşturdu.

 

asaspen 01

PVC Pencere ve Kapı Sistemlerinde yüksek performanslı ürünler geliştirerek ürünlerini 5 kıtada tüketiciyle buluşturan ve dünyanın her yerinde güvenle kullanılan ASAŞPEN, yeni reklam filmini TV ekranlarına kazandırdı. Sektörde uzmanlığın ve güvenin adresi ASAŞPEN, televizyona yönelik ilk çalışması olan reklam filminde; yarattığı değerle dünyada bilinen, eserleriyle konusundaki uzmanlığını kanıtlamış milli bir değerimiz Mimar Sinan’a yer verdi. ASAŞPEN, “Mimar Sinan yaşasaydı pencerelerimizi en acımasız testlerden geçirir, öyle kullanırdı” diyerek oluşturduğu reklam filminde; Mimar Sinan’ın eserlerini yaratırken seçtiği malzemeleri titizlikle sınamasını, üstün performans aramasını, iş disiplinini vurguluyor. Büyük mimarımız Mimar Sinan’ın engin mühendislik bilgisinden yola çıkıp; matematik, disiplin ve dayanıklılık gibi konulara özen göstererek ürünler geliştirdiğinin altını çiziyor.

Zor Koşullarda Yüksek Performans

ASAŞPEN’in zor koşullarda yüksek performans sağlayan ürünler geliştirdiğini anlatmayı amaçlayan filmde, tüketicilerin pencerelerden temel beklentisi olan su sızdırmazlık, ses yalıtımı, hava geçirgenliği, ısı yalıtımı özellikleri ön plana çıkarılıyor.

ASAŞPEN is Responding to the Question of “What Would Sinan the Architect Do If He Is Alive Now?” in Its First Commercial Film

ASAŞPEN, among the powerful brands of Asaş, a leader industrial corporation of Turkey, has introduced its first TV commercial film that features its PVC window and doors systems based on the question of “What Would Sinan the Architect Do If He Is Alive Now?”.

Powered by OrdaSoft!