Kale Kilit 12’nci Kez İDDMİB İhracat Şampiyonu Seçildi

Bugüne kadar 100’den fazla ülkeye ihracat yapan güvenliğin lider markalarından Kale Kilit, İDDMİB “İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri”nde, metal hırdavat kategorisinde 12’nci kez 1’inciliğe layık görüldü.

 

 

kale kilit 1

Türkiye’de güvenliğin lider markası Kale Kilit, İstanbul Demir ve Demir Dışı İhracatçı Birlikleri (İDDMİB) tarafından 2019 yılı ihracat performansları dikkate alınarak yapılan değerlendirme sonucunda, “İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri”nde, Metal Hırdavat Kategorisinde 12. defa birinci oldu.

100’den Fazla Ülkeye İhracat

Türkiye ve yakın coğrafyanın en büyük entegre kilit üretim merkezi olan Çerkezköy fabrikasında, günde 150 bin adet kilit ve 80 bin adet silindir kapasiteyle üretim gerçekleştiren Kale Kilit, 100’den fazla ülkeye kilit ihracatı yapıyor. Bu sayede; Avrupa, Rusya, Turki Cumhuriyetler, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika gibi kilit sektöründe dünyanın büyük global üreticilerinin hâkim olduğu pazarlarda tercih edilen en önemli markalar arasında yer alıyor. Kale Kilit, önümüzdeki dönemlerde de Rusya ve ardından çevre ülkelerde büyümek için Moskova’yı üs olarak seçti. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl Rusya ofisini hizmete açarak globalleşme yönünde çok önemli bir adım attı.

Kale Kilit was selected as IDDMIB Export Champion for the 12th Time

Kale Kilit, one of the leading brands of security that has exported to more than 100 countries until today, was awarded the first place in the metal hardware category for the 12th time in IDDMIB “Metallic Stars of Export Awards”.

kale kilit 1b

Powered by OrdaSoft!