ito 70cŞekib AVDAGİÇ: “İstanbul, Marka Şehir Olarak Pandemi Sonrasında Önemini Artıracak”

İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ, Dünya Pazarlama Zirvesi’nde yaptığı konuşmada yenilikçiliğin firmalar ve uluslar için lokomotif hale gelmesi gerektiğini ve yeni dönemde arz değer zinciri başta olmak üzere yeni stratejilerin devreye almasının önemini vurgulayarak, “İstanbul, marka şehir olarak pandemi sonrasında önemini artıracak” dedi.

 

 

 

 

ito 70b

Dünyaca ünlü yönetim ve pazarlama gurusu Prof. Philip Kotler öncülüğünde pazarlamanın duayen isimlerini dijital ortamda buluşturan Dünya Pazarlama Zirvesi’nde (eWMS) konuşan İTO Başkanı Şekib AVDAGİÇ, mevcut ve geliştirilecek olanaklarla küresel bir tedarik üssü olarak İstanbul’un Avrupa, Asya ve Afrika için ‘daha yakın, daha hızlı, daha esnek ve daha güvenli’ bir eksende yeniden konumlandırılmasının, İstanbul’a ve Türkiye’ye rekabetçi bir üstünlük sağlayacağına dikkat çekti.

ito 70c

Tedarik ve Lojistik Merkezi

Şekib AVDAGİÇ, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu: “İstanbul, deniz, demir ve kara yolu taşımacılığı bakımından ‘hub’ olma özelliğiyle jeostratejik açıdan lojistik merkez olmaya çok elverişli bir şehir. İstanbul, marka şehir olarak pandemi sonrasında önemini artıracak. Pandemi, tedarik ve lojistikteki aksaklıkları açıkça ortaya koydu. Güçlü ve esnek çalışabilen KOBİ kapasitesi, genç ve enerjik insan kaynağı ve kültür ile sağlık alanındaki potansiyeli birlikte dikkate alındığında, pandemi sonrasında İstanbul çok sayıdaki mal ve hizmet bakımından tedarik ve lojistik ihtiyacının optimum karşılanabileceği bir merkez olma ihtimalini artırdı”

Şekib AVDAGİÇ:“İstanbul is to escalate Its Importance as a Brand-City in the Post-Pandemic Era”

Having emphasized the need for not only the firms, but also for the nations to adopt innovation as their locomotive, as well as the importance of putting new strategies in operation, supply value chain being in particular, in the new era, İTO (İstanbul Chamber of Commerce) Chairman, Şekib AVDAGİÇ further stated that, “İstanbul is to escalate its importance as a Brand-City in the Post-Pandemic Era”.

 

ito 70a

Powered by OrdaSoft!