Haffner Makina’ya 19. Altın Örümcek’ten Türkiye’nin En İyi 2’nci Web Sitesi Ödülü

Dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen PVC, alüminyum ve çelik profil işleme merkezi üreticisi Haffner Makina, 2021 başında hayata geçirdiği yeni web sitesi ile Altın Örümcek Dijital Pazarlama Ödülleri’nde, “Sanayi ve Üretim” kategorisinde, 2. Olmanın gururunu yaşıyor.

 

 

haffner 90a

19 yılda 40 binden fazla başvurunun değerlendirildiği, Türkiye’nin en prestijli dijital pazarlama platformu Altın Örümcek Ödülleri’ne, bu yıl 1598 proje başvururken, toplam 265 adet proje finale kaldı. Haffner Makina’nın web sitesi, her biri konusunda uzman 41 kişilik jürinin oylarıyla finale kalan projeler arasından, “Sanayi ve Üretim” kategorisinde Türkiye’nin en iyi 2’nci web sitesi seçildi.

Kendi Kategorisinde Altın Örümcek’e Layık Görülen İlk ve Tek Marka

Fikirmod Reklam Ajansı ile birlikte tasarlanan web sitesi, tasarım yönü güçlü, kullanıcı dostu ve zengin içeriği ile öne çıkarken birçok önemli rakibi geride bırakarak kendi kategorisinde 2’nciliğe layık görüldü. Türkiye’nin en prestijli pazarlama platformu tarafından layık görüldükleri ödül nedeniyle mutlu ve gururlu olduklarını belirten Haffner Makina Yönetim Kurulu Üyesi Cemil BULDUK, marka konumlandırmasını her geçen gün daha fazla ulusal ve uluslararası ölçekte dijital platformlar üzerinden gerçekleştirdiklerini ve yıl boyunca yaratıcılık düzeyi daha yüksek, marka değerleri ile örtüşen dijital etkinliklere yer vereceklerini belirtti. Cemil BULDUK, konuşmasında teknik bir üretim aracı olan PVC, alüminyum ve çelik profil işleme sistemleri sektöründe Altın Örümcek’e layık görülen ilk ve tek marka olduklarını ifade etti.

Turkey’s 2nd Best Website Award from the 19th Golden Spider to Haffner Makina

Haffner Makina, the world’s and Turkey’s leading manufacturer of PVC, aluminum and steel profile processing centers, was awarded the 2nd place in the “Industry and Production” category at the Golden Spider Digital Marketing Awards, with its new website launched at the beginning of 2021.

Powered by OrdaSoft!