Şişecam’a “Yılın Cephe Malzemesi Ödülü”

İnovatif ve yüksek performanslı ürünleri ile her türlü ihtiyaca çözümler sunan Avrupa’nın lider düzcam üreticilerinden Şişecam, Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 70/37 ürünü ile 2020 yılı “Yılın Cephe Malzemesi Ödülü”nün sahibi oldu.

 

Avrupa’nın lider düzcam üreticilerinden Şişecam, sürdürülebilir, inovatif ve çevre dostu yüksek performanslı ürünleri ile pazardaki her türlü ihtiyaca yönelik çözümler sunmaya devam ediyor.  Şişecam, yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda mimari camlar kategorisinde geliştirdiği yeni ürünü Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 70/37 ile “Yılın Cephe Malzemesi Ödülü”nü 8’inci kez almaya hak kazandı.

 

sisecam 90a+

Olağanüstü Isı Yalıtımı Etkin Güneş Kontrolü

Şişecam Temperlenebilir Solar Low-E Cam Nötral 70/37, 1,0 U değeri ile olağanüstü ısı yalıtımı ve etkin güneş kontrolü sağlayarak enerji tasarrufunu en üst noktaya taşıyor. Yüksek ışık geçirgenliği ile doğal gün ışığından maksimum faydalanılmasını sağlayarak, yapay aydınlatma ihtiyacını en aza indiriyor. Ayrıca, şeffaflığı ve düşük yansıtma değeri ile kusursuz bir manzara keyfi sunuyor. Aynı görünüm ve performansa sahip tempersiz kullanıma uygun seçeneği de mevcut olan Nötral 70/37, düşük yansıtma ve nötralliğin ön plana çıktığı konut, rezidans, villa ve mağaza projeleri için ideal çözümler sunuyor. Olağanüstü ısı yalıtımı ve güneş kontrol performansıyla sıradan çift camlara göre kışın ısı kaybını, yazın güneş ısısının içeriye girişini yüzde 50’nin üzerinde azaltarak yakıt ve soğutma masraflarından tasarruf sağlayarak, yaz-kış konforlu yaşam alanları yaratıyor.

“Facade Material of the Year Award” to Şişecam       

Şişecam, one of the leading flat glass manufacturers in Europe, offering solutions to all kinds of needs with its innovative and high-performance products, was granted the 2020 “Facade Material of the Year Award” with Şişecam Temperable Solar Low-E Glass Neutral 70/37 product at the Roof and Facade Materials Awards.

Powered by OrdaSoft!