Arma Yapı, Roto Frank ile 10. Yılını Kutladı

Sektördeki gücüne güç katmayı sürdüren Arma Yapı, alanında dünya lideri olan Roto Frank ile iş birliğinin 10. yılını kutladı.

 

 

 

 

 

 

arma yapi 90a

Alanında dünya lideri olan bir marka ile iş ortaklığı kurmanın önemine işaret eden Arma Yapı ortaklarından Ayhan BAYRAM, “Özellikle içinde bulunduğumuz ve tüm dünyayı etkisi altına alan zorlu dönem, iş ortağımızın önemini bir kez daha ortaya koydu. İnovasyona, dijitalizasyona ve sürdürülebilirliğe verdiği önem, hızla değişen dünya koşullarına aynı hızla adaptasyon kabiliyeti, uzun yıllara dayanan tecrübesi ve güçlü kadrosu gibi özelliklerle fark yaratan Roto Frank ile daha uzun yıllar çalışmayı diliyoruz” dedi.

Arma Yapı olarak Roto Frank ile ortak değerlere sahip olduklarını kaydeden Arma Yapı ortaklarından Cem YEŞİLIRMAK, “Tüm bu ortak değerleri önemsiyor, yapımızı her geçen yıl daha da büyüterek sektörümüze hizmet vermeye, çözüm ortağı olmaya devam etmeyi hedefliyoruz” diye belirtti.

Arma Yapı Celebrated its 10th Anniversary with Roto Frank 

Continuing to strengthen its power in the sector, Arma Yapı celebrated the 10th anniversary of its cooperation with Roto Frank, the world leader in its field.

arma yapi 90b

arma yapi 90c

Powered by OrdaSoft!