Akkim Yapı Kimyasalları, İhracatta İki Önemli Ödülün Sahibi Oldu

Akkim Yapı Kimyasalları, 2020 yılı İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde, “Boya, Vernik ve Mürekkep ürünleri” kategorisinde 2020 yılı Türkiye ihracat şampiyonu, “Yapıştırıcı ve Tutkal ürünleri” kategorisinde ise  en fazla ihracat yapan ikinci firma oldu.

 

 

Akkim Yapı Kimyasalları, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından verilen 2020 yılı İhracatın Yıldızları Ödülleri’nde, iki ayrı kategoride iki önemli ödülün sahibi oldu. “Boya, Vernik ve Mürekkep ürünleri” kategorisinde ihracat şampiyonu, “Yapıştırıcı ve Tutkal ürünleri” kategorisinde ise en fazla ihracat yapan ikinci firma oldu. Ödülleri Akkim Yapı Kimyasalları adına Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti AKDEMİR aldı.

 

akkim90a

Pandemi Koşullarında Üretmeye Devam Etti

2020 yılında, Covid-19 salgını sebebi ile tüm ülke ekonomilerinin çok zorlu bir süreçten geçtiğine değinen Hazreti AKDEMİR yaptığı açıklamada, “Zorlu pandemi koşullarında çalışmaya ve üretmeye devam ettik. Salgına karşı aldığımız hızlı tedbirler ve oluşturduğumuz esnek iş modelleri sayesinde üretimlerimizi kesintisiz olarak sürdürdük. Global ve yerel tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalıştık. Markalarımıza ve ürünlerimize güvenen tüketicilerimizi çözümsüz bırakmadık. Sonuç olarak 2020 yılında önemli bir ihracat rakamına ulaştık.” dedi.

5 Kıtada 100’ün Üzerinde Ülkeye İhracat

Yapı kimyasalları alanında Türkiye’nin global markalarından biri olarak 5 kıtada 100’ün üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarını belirten Hazreti AKDEMİR, “Bu başarıya ulaşmada elinden gelenin en iyisini yapmaya odaklanan çalışanlarımıza, bizlere daima güvenen müşterilerimize, bayi ve distribütörlerimiz ile tedarikçilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu güçle, gelecekte daha önemli kazanımlar elde edeceğimize inanıyoruz’ dedi.

Akkim Construction Chemicals is Granted Two Important Awards in Export

Akkim Construction Chemicals became the export champion of Turkey in 2020 in the “Paint, Varnish and Ink products” category, and the second largest exporter in the “Adhesive and Glue products” category at the 2020 Stars of Export Awards.

Powered by OrdaSoft!