arma yapiArma Yapı, İtalyan Ditec Kalitesi ile Otomatik Kapı Pazarına Girdi

Yapı malzemeleri sektöründe 13 yılı geride bırakan Arma Yapı Sistemleri San. Tic. A.Ş. otomatik kapı sektörünün önde gelen markalarından İtalyan Şirketi Ditec S.p.A. firmasının resmi distribütörü oldu.

Yapı malzemeleri sektöründe hızlı büyüyen şirket, Ditec ile yaptığı bu anlaşma sonrası  sektördeki derinliğini artırdı. Arma A.Ş, pandemi ile hareketlenen pazarda 2023 yılı sonuna kadar otomatik kapı pazarında lider olmayı hedefliyor.

 

 

arma yapi 1

Faaliyetlerinde 13 yılı geride bırakan ve Fornax ile Roto Frank markalarında kapı ve pencere aksesuarları sektörüne yönelik ürünleri tüketiciyle buluşturan Arma A.Ş., otomatik kapı sektörünün önde gelen şirketlerinden İtalyan Ditec S.p.A. firmasının distribütörlüğünü de alarak sektördeki gücünü artırdı.

Tüm dünyada yapı malzemeleri sektöründe çok ciddi rekabet olduğunu belirten Arma A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cem YEŞİLIRMAK, Ditec markası ile sektördeki ürün çeşitliliğini artırdıklarını belirterek şu sözleri kullandı:  “Şirketimiz 2008 yılında kuruldu. Kurulduğu günden bu yana müşterilerimize kaliteli ve maliyet avantajlı ürünler sunduk. İnşaat sektöründe yeni trendleri önemsiyor ve takip ediyoruz. Otomatik kapı sitemlerinde ciddi artış vardı ama pandemiyle birlikte bu daha da arttı. Biz de dünyanın önde gelen markalarından Ditec’i müşterilerimizle buluşturmak istedik. Bugün otomatik kapılar yoğun olarak konut, sağlık, perakende, taşıma alanlarında öncelikle olmak üzere pek çok yerde kullanılıyor. Ditec ile otomatik kapı sektörüne iyi bir giriş yaptık. 2023 yılı sonuna kadar sektör liderliği konusunda iddiamız var.”

arma yapi 1b

Gerek iç gerekse dış piyasadaki müşterilerine geniş ürün yelpazesiyle hizmet veren Arma A.Ş. kapı ve pencere sektörünün önemli markası Fornax ve Roto Frank’ı yerel ve dış pazarlarda satışını yapıyor. Portföyündeki 3 binden fazla ürünü yaklaşık 20 ülkeye ihracat yapan kurum, son yıllarda yapı malzemesi pazarının en hızlı büyüyen şirketlerinden biridir.

Arma Yapı entered in the Automatic Door Market with Italian Ditec Quality

Having passed 13 years in the building materials sector, Arma Yapı Sistemleri San. Tic. A.Ş. has become the official distributor of Italian Ditec S.p.A. Company, one of the major brands of the automatic door sector. In parallel to its rapid growth in the building materials sector, it has thereby increased its depth in the sector thanks to that agreement it has entered into with Ditec. Arma A.Ş. thereby aims to become the leader of the automatic door market, which has livened up with the pandemic, until the end of 2023.

arma yapi 1

Powered by OrdaSoft!