beta kimyaBETA Kimya Intermob Fuarı’nda Sektör Profesyonelleriyle Buluştu

BETA Kimya A.Ş., inovatif ve multifonksiyonel ürünleriyle Intermob Fuarı’nda yerini aldı. Apel ve Mitreapel markalı 100’ün üzerinde ürün ile katılımcıların beğenisini toplayan BETA Kimya, son kullanıcılara yönelik pratik ambalajlı ürünlerini de Türkiye’de ilk kez Intermob Fuarı’nda tanıttı.

 

 

 

beta kimya 1

Jenerik markaları Apel ve Mitreapel ile mobilya, ahşap ve orman endüstrisi alanlarına yönelik geliştirdiği 100’den fazla ürünü Intermob Fuarı’nda sektör profesyonelleriyle buluşturan BETA Kimya, yurt içi ve yurt dışından gelen ziyaretçilerden tam not aldı. Su bazlı ahşap tutkalları, hızlı yapıştırıcılar, poliüretan bazlı yapıştırıcılar, poliüretan köpükler, hotmelt yapıştırıcılar ve bantlar kategorisinde yer alan inovatif ürünlerle akılcı çözümler sunan BETA Kimya, son kullanıcılara yönelik pratik ambalajlı yeni nesil ürünlerini de uygulamalı olarak tanıttı.

Ar-Ge ve İnovasyonun Gücüyle Ürün Çeşitliliğini Artıracak

Intermob Fuarı’nda 50’ye yakın ülkeden 1000’in üzerinde sektör profesyoneliyle bir araya geldiklerini belirten BETA Kimya A.Ş. Genel Müdürü Cihat SAYACI, şu değerlendirmede bulundu: “Pandemi koşulları dolayısıyla uzun bir süredir fiziksel katılımlı fuarlar ertelenmişti. Ancak yılın ikinci yarısı itibariyle yurt dışında Rusya, Özbekistan ve Dubai’de sektörel fuarlara katılmamızın ardından, şimdi de ülkemizin en önemli sektörel fuarlarından Intermob’da yer alarak bayilerimizden son kullanıcılarımıza kadar geniş bir müşteri kitlesiyle buluşma fırsatı yakaladık. Bu yılki fuarda yine iç pazar ve ihracat özelinde hazırladığımız iki ayrı standımız ile su bazlı ahşap tutkalları, hızlı yapıştırıcılar, poliüretan bazlı yapıştırıcılar, poliüretan köpükler, hotmelt yapıştırıcılar, teknik aerosoller ve ilk kez sergilediğimiz bantlar kategorisinde ürünlerimizi tanıttık. 100’ün üzerinde bir ürün gamı ile katılımcılardan tam not almanın mutluluğunu yaşadık. Bantlar kategorisindeki ürünlerimizin yanı sıra, özellikle yakında zamanda son kullanıcılara yönelik olarak geliştirdiğimiz pratik ambalajlı ve multifonksiyonel ürünlerimize de yoğun bir ilgi vardı.

beta kimya 1b

‘Hayatın Her Anında, BETA Kimya Yanınızda’

Ar-Ge ve inovasyondan aldığımız güç ile ürün çeşitliliğimizi artırmaya devam ederken, tüketicilerden aldığımız olumlu geri dönüşler bizi daha iyisini yapmak için motive ediyor. Ortadoğu, Afrika, Asya, Balkanlar ve Türki Cumhuriyetlerden pek çok bayimiz ve potansiyel müşterilerimizle önemli görüşmeler gerçekleştirdik. Sektör profesyonelleri, bayilerimiz, son kullanıcılar ve tüm paydaşlarımızın takdirini toplamanın mutluluğunu bir kez daha yaşadık. Önümüzdeki dönemde, tüketici trendlerine göre geliştireceğimiz pek çok yeni ürünü, hitap ettiğimiz lokomotif sektörlerle buluşturmaya devam edeceğiz. ‘Hayatın her anında, BETA Kimya yanınızda’ mottomuzla mobilyadan yapıya, otomotivden havacılığa ve günlük yaşamın bir parçası olan ev tipi ürünlerimizle birlikte hem satış kanallarımızı hem de ürünlerimizin kullanım alanlarını genişleteceğiz.”

BETA Kimya got together with Sector Professionals at Intermob Fair

BETA Kimya A.Ş. attended  Intermob Fair with its innovative and multifunctional products. Having won the recognition of the guests with more than 100 Apel- and Mitreapel-branded products, BETA Kimya further presented its end-user-oriented practically packed products in Turkey for the first time at Intermob Fair.

Powered by OrdaSoft!