Camoda, Konsept Showroom Açılışını Gerçekleştirdi

Türkiye’de ilk ve tek kurumsal cam balkon markası olan CAMODA, İstanbul’da bulunan Pazarlama ve Grup Müdürlüğü binasındaki Konsept Showroomunun açılışını şık bir davet ile gerçekleştirdi.

Deceuninck Grubu’nun uluslararası gücünü arkasına alan CAMODA Cam Balkon Sistemleri, Konsept Showroom açılışını 21 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirdi. Konsept Showroom’da; cam panelleri her iki tarafa toplanıp katlanabilen çift camlı uygulaması Bella, kollu uygulama, şık tasarımı ve kolay kullanımı ile dikkat çeken Performus, tek camlı uygulama seçeneği sunan Eco Bella ile uygun cam kullanımıyla ısı yalıtımı sağlayarak her mevsimde balkon keyfi yaşatan Consensus katlanır cam balkon sistemleri yer alıyor. Öte yandan sürme cam balkon sistemlerinden, tutamak tasarımı ile kolay kullanım sağlayan Vista Slider, üçlü cam uygulaması olan Vista Unico ve uygulandığı alana kesintisiz görüş imkanı yaratan inovatif ürünü Vista Quadro da showroomda ki yerini alıyor.

Farklı Renk Seçenekleri Sunuyor

Şık tasarımlı veranda alanında; restoran ve kafelerin vazgeçilmezi cam balkon sistemi, hem içeride hem dışarıda olma imkanı sağlayan yeni hareketli küpeşte ve farklı renk seçenekleri, görsel baskı imkanı olan dış mekan perde sistemleri Konsept Showroom’un dikkat çeken ürünleri arasında bulunuyor. 

Türkiye’nin dört bir yanından bayilerini ağırladı

CAMODA’nın Türkiye’nin dört bir yanından gelen bayilerinin ağırlandığı Konsept Showroom açılışı boğaz turu ile devam etti. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen Gala Yemeği ve ödül töreni ile sonlandı.

Camoda conducted the Opening of Its Concept Showroom

As being Turkey’s one and only glass balcony brand, CAMODA conducted the opening of its Concept Showroom at its Marketing & Group Directorate Building with an elegant invitation.

 

Powered by OrdaSoft!