Akpürçek PVC’ye “Yılın En İyi PVC Pencere ve Kapı Üreticisi” Ödülü

Sektörde 42 yılı geride bırakan Bartın’ın köklü firmalarından Akpürçek PVC, önemli bir başarıya daha imza atarak “Yılın En İyi PVC Pencere ve Kapı Üreticisi” ödülüne layık görüldü.

 

 

 

akpurcek 93a

Alman menşeili dünya markası Rehau PVC Pencere ve Kapı Sistemlerinin Batı Karadeniz Bölge Distribütörü Akpürçek PVC, İstanbul Zorlu PSM’de düzenlenen Uluslararası Kristal Ödülleri Töreni’nde “Yılın En İyi PVC Pencere ve Kapı Üreticisi” ödülünü aldı. Akpürçek PVC Yönetim Kurulu Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Şirket Genel Müdürü Ünsal AKPÜRÇEK, Şirket Sorumlu Müdürü Erdi AKPÜRÇEK ve Rehau Türkiye Genel Müdürü İnanç TÜZÜNER ile iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü ismin katıldığı Uluslararası Kristal Ödülleri Töreni, Şebnem SCHAEFER ve Bekir AKSOY’un sunumuyla gerçekleştirildi.

akpurcek 93cUluslararası Kristal Ödülleri Töreni’nde “Yılın En İyi PVC Pencere ve Kapı Üreticisi” ödülünü alan Akpürçek PVC Genel Müdürü Ünsal AKPÜRÇEK, “Bu ödülü almamıza vesile olan başta şirket kurucumuz, babamız Sayın Adem AKPÜRÇEK olmak üzere tüm şirket çalışanlarımıza, bayilerimize, Rehau Türkiye ailesine ve Rehau Türkiye Genel Müdürü İnanç TÜZÜNER’e teşekkür ediyorum” dedi.

“En İyi Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır”

Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak “En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır” sloganıyla 42 yıldır Bartın’da kalitesinden ve güveninden ödün vermeden yatırımlarına devam eden, ürünlerini Türkiye’nin her noktasına ulaştıran, istihdama ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Akpürçek PVC’yi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Akpürçek PVC awarded the “Best PVC Window and Door Manufacturer of the Year”!

Akpürçek PVC, one of the well-established companies of Bartın, which has left behind 42 years in the sector, achieved another important success and was awarded the “Best PVC Window and Door Manufacturer of the Year” award.

akpurcek 93b

Powered by OrdaSoft!