Yılmaz Makine İhracat Yaptığı Ülke Sayısını 100’e Ulaştırdı

Yılmaz Makine 2021 yılında dünyanın 100 ülkesine ürün ve hizmetlerini ulaştırarak büyük bir başarıya imza attı. Yılmaz Makine Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali SNOPÇE, “Geride kalan 2021 yılında, BM’ye bağlı 208 ülkenin 100’üne ihracat yapma başarısı gösteren Yılmaz Makine’nin hedefi çok açık: tüm dünyada tercih edilen marka olmak” dedi

PVC ve alüminyum profil işleme makineleri üretiminde Türkiye’nin lider markalarından Yılmaz Makine, ihracatta da rekabetçiliğini her yıl güçlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıl dünyanın 100 ülkesine ürün ve hizmetlerini ihraç eden Yılmaz Makine, kendi sektöründe ulaşılması zor bir rekora da imza atmış oldu. Yılmaz Makine Satış ve Pazarlama Genel Müdürü Ali SNOPÇE, elde edilen başarının ardındaki itici güçlerini” araştırma, azim ve yeni pazarlama stratejilerinin oluşturulması” olarak özetlerken, 2013 yılında tüm Yılmaz Makine ailesi olarak belirledikleri öncü hedefe ulaşmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi.

 

 

 

yilmaz makine 1

Ali SNOPÇE: “Nihai Hedefimizin Yarısına Ulaştık”

“Bir yılda, dünyadaki ülkelerin neredeyse yarısına ihracat yapma başarısında emekleri olan tüm çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. ‘100 ülkeye ihracat’, daha 2013’te belirlediğimiz ‘Tüm dünyaya ihracat’ hedefinin yarı yolunu temsil ediyor. Bugün ülkemizin bayrağını 100 ülkede dalgalandırmaktan, Yılmaz Makine markasını yurt dışında ‘kalite’ ile özdeşleştirmekten gurur duyuyorum.” diyen Ali SNOPÇE, tüm dünyada etkisi devam eden salgına rağmen elde edilen bu başarının arkasında, doğru araştırma, sınırsız azim ve küresel değişimlere hızlı uyum sağlayan güçlü pazarlama stratejileri bulunduğunun altını çizdi.

Ali SNOPÇE: “Dijitalleşmeye Yatırımın Meyvelerini Topluyoruz”

Salgın sürecinde dijitalleşme odaklı yatırımlara ağırlık verdiklerini de ifade eden Ali SNOPÇE, “Çevrim içi çalışmalarımızın ihracatımıza katkılarını da yadsıyamayız. Yılmaz Makine olarak dijitalleşmeye yaptığımız yatırımların meyvelerini toplamaya başladık. Dijital Stüdyomuzda yaptığımız programlar ve webinarlar, salgın öncesi fuar seyahatlerimiz kadar etkili oldu.” değerlendirmesinde bulundu. Ali SNOPÇE, 2020 ve 2021 yılları boyunca satış ve pazarlama faaliyetlerini yeni müşteri araştırma platformlarıyla zenginleştirdiklerini de söylerken, salgın sürecinde Yılmaz Makine’nin tüm süreçlerine önemli yenilikler kazandırdıklarını, iletişimde yeni kanallar oluşturduklarını ve böylece en önemli aksiyonları en doğru zamanda yerine getirebildiklerini ifade etti.

Ali SNOPÇE: “Çevrim İçi Programlarımız 1 Milyon İzlenme Sayısını Aştı”

Yılmaz Makine’nin sektördeki ilklerinden biri olan Dijital Stüdyo hakkında bilgiler de paylaşan SNOPÇE, Dijital Stüdyo’da gerçekleştirdikleri programlar ve webinarların Yılmaz Makine resmi YouTube kanalında 1 milyondan fazla izlenme sayısına ulaştığının altını çizdi.  Salgın öncesinin gelenekselleşmiş Yılmaz Makine etkinliklerinden İstanbul Meetings ve Satış Zirvesi gibi prestijli etkinlikleri de çevrim içi olarak Dijital Stüdyo’da gerçekleştirdiklerini; yine çevrim içi fuar çalışmalarıyla birçok ülkede Yılmaz Makine tanıtım ve satış faaliyetlerine devam ettiklerini dile getiren SNOPÇE, “Çok yakın zamanda, tüm bu aksiyonlarımızın toplam satışlarımıza katkılarını daha iyi bir şekilde ölçerek kamuoyu ile paylaşabileceğiz” dedi.

yilmaz makine 1b

The Number of the Countries Yılmaz Makine exports to has become 100

Yılmaz Makine achieved a major success in 2021 by conveying its products and services to 100 countries around the world. Yılmaz Makine General Manager of Sales & Marketing, Ali SNOPÇE stated that, “Having displayed the success of exporting 100 out of 208 UN-member countries in the previous year of 2021, the aim of Yılmaz Makine is quite clear: To become a brand being preferred worldwide” .

Powered by OrdaSoft!