VORNE, ‘İhracatın Metalik Yıldızları’ Ödüllerinde Kapı Pencere Cephe Aksesuarları Kategorisinde 1.’lik Elde Etti

VORNE, İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen ‘İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri’ töreninde Kapı Pencere Cephe Aksesuarları kategorisinde 1. oldu.

 

 

 

vorne 94a

VORNE, İDDMİB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin ÖZTİRYAKİ’nin ev sahipliğinde, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna TURAGAY ve TİM Başkanı İsmail GÜLLE’nin katılımıyla gerçekleştirilen ‘İhracatın Metalik Yıldızları Ödülleri’ töreninde Kapı Pencere Cephe Aksesuarları kategorisinde bu yıl da birinciliği kaptırmadı. VORNE Genel Müdür Yardımcısı Murat DEMİR’e ödülünü, Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna TURAGAY takdim etti.

vorne 94Alanında yenilikçi çözümler üreterek, ulusal ve uluslararası rekabet ortamında, inovasyon ve ürün odaklı faaliyetlerde bulunma misyonuyla çalışmalarını sürdüren VORNE, faaliyetlerine başladığı ilk günden bu yana kullanıcılarına güvenlik ve konforu bir arada sunmayı hedefliyor. VORNE, bugün 50 bin metrekare açık, 36 bin metrekare kapalı alana sahip İleri Pencere ve Kapı Sistemleri tesisinde üretilen dünya standartlarındaki ürünlerini 50’ye yakın ülkeye ihracat ederek pencere ve kapı sistemleri alanındaki yenilikçi çözümlerini uluslararası pazarda tüketicilerin hizmetine sunuyor.

VORNE Won 1st Prize in the Door Window Facade Accessories Category of ‘Metallic Stars of Export’ Awards

VORNE was ranked 1st in the Category of Door Window Facade Accessories at the Ceremony of the ‘Metallic Stars of Export Awards’ organized by the İstanbul Ferrous and Non-Ferrous Metals Exporters’ Association.

 

vorne 94b

Powered by OrdaSoft!