Winsa Sıfır Enerjili Binalar Zirvesi’nde Ürünlerini Tanıttı

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Winsa, “Change Starts Here” sloganıyla Uluslararası Sıfır Enerjili Binalar Zirvesi’nde Revotech ve Yeni Dorado 76 Sistemlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

 

 

 

winsa 94a

23-26 Mart tarihlerinde, 44. Yapı Fuarı- TurkeyBuild ev sahipliğinde İstanbul Tüyap Kongre Merkezi’nde “Change Starts Here” sloganıyla Uluslararası Sıfır Enerjili Binalar Zirvesi gerçekleştirildi. Zirve, sıfır enerji binalara dönüşüm konusunda dünyanın dört bir yanından birçok lider ve yenilikçinin bir araya geldiği yılın en önemli sıfır enerji bina etkinliği olarak dikkat çekti.

Etkinliğin kapı pencere kategorisinde yer alan Winsa, Passive House Enstitü (PHI) tarafından Türkiye’de ilk kez “Pasif Ev Komponent” sertifikası almaya hak kazanan, benzersiz yalıtım değerine sahip Revotech Sistemi ile 9 mm görünüm ölçüsüyle dünyada bir ilk olan Red Dot Tasarım ödüllü Yeni Dorado 76 Sistemini tüm sektör profesyonelleri ve ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Winsa Introduced Its Products at Zero Energy Buildings Summit

As being the breaker of new grounds, and pioneer of innovations, Winsa introduced its Revotech and New Dorado 76 Systems at the International Zero Energy Buildings Summit under its motto “Change Starts Here”.

winsa 94b

Powered by OrdaSoft!