asas 01a7. ALUEXPO Fuarı’nda Yerini Alan ASAŞ, ALUS’10 Sempozyumu’na Desteklerinden Dolayı Teşekkür Plaketi Aldı

ASAŞ, alüminyum sektörünün Türkiye’deki en büyük buluşmalarından olan ALUEXPO fuarında bu sene de yerini aldı. Fuar kapsamında düzenlenen, ALUS’10 Sempozyumu’nun gerçekleştirilmesi adına verdiği katkılar ve platin sponsorluğundan dolayı teşekkür plaketiyle ödüllendirildi. Firmaya teşekkür plaketini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK takdim etti.

 

 

 

asas 01a

ASAŞ, sektörün en büyük buluşmalarından olan 7. ALUEXPO fuarını başarı ile tamamladı. 3-5 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde, bu sene 7.’si düzenlenen alüminyumla ilgili tedarik zincirinde yer alan paydaşların tamamının katıldığı fuarda ASAŞ, stant tasarımında öne çıkan sürdürülebilirlik temasıyla ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Fuarın Hazırlık Sürecinde de Önemli Bir Görev Aldı

ALUEXPO fuarı ile eş zamanlı olarak 4-5 Mart tarihleri arasında gerçekleşen 10. Uluslararası Alüminyum Sempozyumu’na platin sponsor olarak destek veren ASAŞ, hazırlık sürecinde de önemli bir rol aldı. TALSAD Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ ve METEM iş birliğiyle düzenlenen; alüminyum sanayicileri ile akademik dünyayı bir araya getiren etkinlikte, 13 farklı ülkeden 25 Bilim Kurulu üyesi, dünyanın dört bir yanından katılım sağlayan konuk konuşmacılar ve bildirileriyle katkıda bulunan katılımcılar yer aldı. Sektörün en önemli alüminyum etkinliklerinden biri olan ALUS’10’a hem iş hem akademik dünyadan ilgi yoğun oldu.

asas 01b

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK Takdim Etti

Düzenlenen törende; platin sponsor olarak sempozyumun hazırlık sürecine sağladığı katkılardan ötürü ASAŞ’a teşekkür plaketi takdim edildi. Sempozyumun açılışına teşrif eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa VARANK tarafından verilen plaketi ASAŞ’ta Tasarım ve Sistem Geliştirme Direktörü olarak görev yapan Vedat SANCAKDAR teslim aldı.

Having Attended the 7. ALUEXPO Fair, ASAŞ Received a Plaque of Appreciation Thereat for Its Support to the ALUS’10 Symposium 

ASAŞ attended ALUEXPO Fair, one of the biggest gatherings of the aluminum industry in Turkey, this year as well. It was rewarded with a plaque of appreciation for its contributions and platinum sponsorship in the fulfillment of the ALUS’10 Symposium organized within the scope of the fair. The company received its plaque of appreciation from the Industry and Technology Minister, Mustafa VARANK.

Powered by OrdaSoft!