Egepen Deceuninck Yeni Ürünlerini Kayseri’de Alt Bayileri ve Profesyoneller ile Buluşturdu

PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü Egepen Deceuninck, yeni serilerini 1-2 Haziran tarihlerinde Kayseri Holiday Inn Otel’de alt bayilerine ve profesyonellere tanıttı. Sektöre ilişkin güncel konuların da konuşulduğu toplantıda, LegendArt ve Slimslide Sürme Sistemi ile ilgili detaylar anlatıldı.

 

 

 

egepen95a

Egepen Deceuninck, zarif tasarım ve üstün performansı ile öne çıkan yeni serisi LegendArt ve eşiksiz sürme sistemi olan Slimslide Sürme Sistemi’nin tanıtımlarına 1-2 Haziran tarihlerinde Kayseri Holiday Inn Otel’de başladı.

Kayseri ve çevre illerdeki alt bayileri ile profesyonellerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda, tüm katılımcılar ürünlerin özel olarak tanıtıldığı stantta yeni serileri deneyimledi. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı toplantı, akşam yemeği ile son buldu.    

Tamer ÖZEN: “PVC Sektörünün Nabzını Tutmaya Devam Edeceğiz”

Toplantıya ilişkin konuşan Genel Müdür Yardımcısı Tamer ÖZEN, “Kayseri ve çevresinde bulunan alt bayilerimiz ve diğer iş ortaklarımız ile gerçekleştirdiğimiz bu toplantıdan oldukça memnunuz. Ses ve ısı yalıtımı konusunda rakipsiz olan LegendArt ve Slimslide Sürme Sistemimizi sizlerle paylaşmaktan dolayı gururluyuz. İlklerin öncüsü olmanın yaşattığı yolda bayilerimizin varlığı ve desteğiyle verdiği güce teşekkür ediyorum. Egepen Deceuninck; teknolojiye yaptığı yatırımlar, AR-GE çalışmaları, kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik politikaları ile yeni ürünler çıkartarak Türkiye’de PVC sektörünün nabzını tutmaya devam edecektir.” dedi.

Egepen Deceuninck Introduced Its New Products to Sub-Dealers and Professionals in Kayseri    

Egepen Deceuninck, the pioneer of firsts in the PVC profile sector, introduced its new series to its sub-dealers and professionals at Kayseri Holiday Inn Hotel on 1-2 June. In the meeting where current issues related to the sector were also discussed, details about LegendArt and Slimslide Sliding System were explained.

egepen95b

Powered by OrdaSoft!