Winsa Yeni Dorado 76 Sistemi, Tasarımıyla Dünyanın En Prestijli Tasarım Ödülü Olan Red Dot Tasarım Ödülünü Kazandı

Daima bir adım önde olma misyonuyla ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olan Winsa PVC Kapı ve Pencere Sistemleri, dünyanın en prestijli tasarım ödülü olarak kabul edilen Red Dot Tasarım Ödülü’nü tasarımı ve yalıtımıyla eşsiz olan Yeni Dorado 76 Sistemi ile kazanarak dünya çapında bir başarı elde etti.

 

 

winsa 95

Tarihi 1955’e dayanan Red Dot Tasarım Ödülleri; uluslararası kapsamda iyi tasarım için kalite işareti olarak kabul gören, en önemli Alman tasarım ödülüdür. 60 ülkeden, 50 farklı kategoride gelen 7 binin üzerinde ürün tasarımı; alanında uzman 50 kişilik jüri tarafından tasarım, işlevsellik kalitesi, ergonomi, ekoloji, ayırt edici nitelik yönünden inceleniyor. Her yıl yapılan binlerce başvurudan sadece alanının en iyileri kazanıyor. Winsa Yeni Dorado 76 Sistemi, yeni nesil cephe mimarisine tam uyum sağlayan eşsiz tasarımı ile binlerce başvuru arasından “En İyinin En İyisi” (The Best Of The Best) seçilerek bu büyük bir başarının sahibi oldu.

Daha önce Revotech Sistemi ile Passive House Enstitü (PHI) tarafından “Pasif Ev Komponent” sertifikası almaya hak kazanan Türkiye’de ki ilk marka olmuş ve yalıtım performansı alanında sektörüne öncülük etmişti. Bu kez ise Yeni Dorado 76 Sistemi ile yönünü tasarım alanına çevirerek dünyadaki en yüksek seviye tasarım unvanı olarak kabul edilen “En İyinin En İyisi” (The Best of the Best)” ödülünü kazanarak sektöründe tasarım alanında yeni bir öncülüğe daha imza attı.

Winsa New Dorado 76 System Wins The World’s Most Prestigious Red Dot Design Award with Its Design

Winsa PVC Door and Window Systems, one of the pioneers of firsts and innovations in PVC with the mission of always being one step ahead, got another success by winning the Red Dot Design Award, which is considered the most prestigious design award in the world, with its New Dorado 76 System with unique design and insulation properties.

winsa 95a

Powered by OrdaSoft!