PÜKAD 2022 Yılı 4. Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

PÜKAD tarafından 9 Haziran tarihinde, PÜKAD ofisinde gerçekleştirilen 4. Yönetim Kurul Toplantısı’nda Pendik Hazerfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat Teknoloji Bölümü’nde 2022-2023 öğretim yılında ihtiyaç duyulan PVC profil doğrama malzemelerinin karşılanmasına ve eğitim gören 5 kız öğrenciye burs verilmesine karar verildi.

 

 

pukad 95a

PÜKAD, (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği) 4. Yönetim Kurul Toplantısı’nda yeni öğretim yılında eğitime sunulacak destekler ele alındı. Pendik Hazerfen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İnşaat Teknoloji Bölümü’nde eğitim gören 5 kız öğrenciye burs verilmesine karar verilen toplantıda, PÜKAD Yönetim Kurulu Üyesi Pidosan Kapı ve Pencere A.Ş. temsilcisi Yalçın KARSLIOĞLU, okulun atölye, eğitim ve sınavlarda ihtiyaç duyacağı PVC profil doğrama malzemelerini bu yıl için PÜKAD adına karşılayacağını bildirdi.

Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak biz de derneğimize ve tüm üyelerine eğitime sundukları desteklerden dolayı teşekkür ederiz.

PÜKAD’s 4th Board of Directors Meeting was held in 2022

At the 4th Board of Directors Meeting held by PÜKAD on June 9th at PÜKAD office, it was decided to grant scholarships to students studying at Construction Technology Department of Pendik Hazerfen Vocational and Technical Anatolian High School in the 2022-2023 academic year.

pukad 95b

Powered by OrdaSoft!