Egepen Deceuninck Yeni Ürünlerini Ankara’da Alt Bayileri ile Buluşturdu

PVC profil sektöründe ilklerin öncüsü olan Egepen Deceuninck yeni serilerini, 27-28 Temmuz tarihlerinde Ankara Mövenpick Otel’de alt bayilerine tanıttı. Sektörle ilgili güncel konuların da konuşulduğu toplantıda, yeni ürünleri olan LegendArt ve Slimslide Sürme Sistemi ile ilgili detaylar anlatıldı.

 

 

 

egepen 96a

Türkiye’nin en büyük PVC üreticilerinden biri olan Egepen Deceuninck, yoğun Ar-Ge çalışmaları sonucunda üretip, “efsane sanat” olarak zarif tasarım ve üstün performansı ile öne çıkan Legend Art’ı ve eşiksiz sürme sistemi olan Slimslide Sürme Sistemi’ni Ankara’da alt bayilerine tanıttı. 27-28 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen toplantıda, özel olarak tasarlanan stantta Egepen Deceuninck bayileri, yeni serileri deneyimledi. Yaklaşık 160 kişinin katıldığı toplantı, düzenlenen akşam yemeği ile son buldu.    

Tamer ÖZEN: “Türkiye’de PVC Sektörünün Nabzını Tutmaya Devam Edeceğiz”

Toplantıya ilişkin konuşan Egepen Deceuninck Genel Müdür Yardımcısı Tamer ÖZEN, “Ankara ve çevresinde bulunan alt bayilerimiz ve diğer iş ortaklarımızla gerçekleştirdiğimiz toplantıdan oldukça memnunuz. Ses ve ısı yalıtımı konusunda rakipsiz olan Legend Art ve Slimslide Sürme Sistemimizi bayilerimizle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduk. İlklerin öncüsü olarak, bayilerimizin varlığı ve desteğiyle bizlere verdiği güce teşekkür ediyoruz. Egepen Deceuninck, teknolojiye yaptığı yatırımlar, Ar-Ge çalışmaları, kalite anlayışı ve sürdürülebilirlik politikaları ile daima eşsiz ürünler çıkararak, Türkiye’de PVC sektörünün nabzını tutmaya devam edecektir” dedi.

Egepen Deceuninck Introduced Its New Products to Its Sub-Dealers In Ankara

Egepen Deceuninck, the trailblazer of the PVC profile sector, introduced its new series to its sub-dealers at Ankara Mövenpick Hotel on June 27th-28th. In the meeting where current issues related to the sector were also discussed, details about Legend Art and Slimslide Sliding System were put forth.

egepen 96b

Powered by OrdaSoft!