ASAŞ, Yenilikçi Standı ve Ürünleriyle Fensterbau Frontale Fuarı’nda Dikkatleri Üzerine Topladı

Dünyanın önde gelen pencere, kapı, cephe ve ilgili teknolojileri, bileşenleri, montajları ile ilgili hizmetleri içeren Fensterbau Frontale Fuarı, 12-15 Temmuz tarihlerinde Almanya, Nürnberg’de düzenlendi. Sektörün liderlerinden ASAŞ, yenilikçi standı ve ürün çeşitliliğiyle ziyaretçilerin odak noktası oldu.

 

 

 

asas 78a

Türkiye’nin En Büyük Sanayi Şirketleri 2021 listesinde 54. sırada yer alan ASAŞ, Almanya’da düzenlenen Fensterbau Frontale Fuarı’na katıldı. 12-15 Temmuz tarihlerinde gerçekleşen fuar, dünyanın önde gelen pencere, kapı, cephe ve ilgili teknolojileri, bileşenleri, montajları ile ilgili hizmetleri içeren önemli etkinliklerden biri olarak yer alıyor. Her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuarda yenilikçi standı ve ürün çeşitliliği ile dikkat çeken ASAŞ, kurumsal politikalarını da yansıttığı stant tasarımı ile ön plana çıktı. Fuarın ikinci günü Nürnberg Başkonsolosu Serdar DENİZ ve Türkiye Cumhuriyeti Münih Başkonsolosluğu Ticaret Ateşesi Ali BAYRAKTAR’ın da ziyaret ettiği stant fuar boyunca büyük ilgi gördü. ASAŞ, Fensterbau Frontale Fuarı’nda PVC, Panjur, Alüminyum Mimari Sistemler ve Kompozit Panel ürün grupları ile yer aldı.

Fuarda Sergilenen Ürünler Panjur Grubu

PVC Monoblok Kutu Sistemi; tasarlanırken pazarın beklentileri gözetilerek, bu beklentilerin üzerinde yalıtım performansı sağlayacak şekilde geliştirildi. Minimum ihtiyaçları karşılayabilecek şekilde sadeleştirilebilen ya da maksimum donanıma ulaşabilen eşsiz fonksiyonellikte bir tasarıma sahip olan sistem için iki farklı optimum kutu ölçüsü çalışıldı. 195x200 izolasyonsuz ve 195x230mm izolasyonlu olarak titizlikle belirlenen optimum ölçülerde üretilen kutu ölçüleri ile maksimum sarım değerleri sağlandı. Başka bir kutu yüksekliğine gerek duymadan 300 cm+ kutu yüksekliğinde 39mm ve 235 cm+kutu yüksekliğinde 55 mm lameller ile kullanılabilme kapasitesine ulaşıldı.

İzolasyonlu kutu duvar içine gömülerek müdahale için alttan açılabilme özelliğine sahip şekilde geliştirildi. Özel olarak tasarlanarak yan kapak içine ve kutu birleşimlerine yerleştirilen opsiyonel contalar ile hava sızdırmazlığı arttırıldı. Kutu içinde mukavemet arttırıcı köşebent ve lama kullanımlarına uygun özel yuvalar dizayn edildi. Kasa-kutu montajlarında Universal Alüminyum bağlantı profili kullanılarak sahada vidasız montaj kolaylığı ile ekstra mukavemet ve izolasyona ulaşma imkanı sağlandı. Isı Bariyerli Alüminyum Monoblok Sistemi detayları ve aksesuarları ile de uyumlu çalışılan sistem fuarda yurtdışı müşterileri ile buluşmuş oldu. Pazara yeni sunulan bir diğer ürün olan; özgün tasarıma sahip, dünyada ilk ve tek zebra modeli panjur ise; perdeye gerek duyulmadan dış hayattan izolasyon sağlarken temiz havayı özgürce içeri almaya imkan vermesi ve gün ışığını kullanıcıların isteğine göre ayarlayabilme kabiliyeti ile pazara farklı bir alternatif sunmuş oldu.

asas 78b

PVC Grubu

Genişliği 52 mm’den 120 mm’ye kadar değişen, odacık sayısı 2 ile 6 arasında değişen 13 farklı sisteme sahip PVC kapı ve pencere sistemleri fuarda sergilendi. Toplam 332 adet PVC profil kalıbı ile yurt içi ve yurt dışı pazarının çeşitlilik gösteren ihtiyaçlarına uygun olarak üretilen sistemler; profil çeşitliliğinin yanı sıra hamur rengi ve conta çeşitliliği ile de mimar ve mühendislere, aynı zamanda son kullanıcılara seçeneklerde esneklik sunacak şekilde tasarlandı.

Bir diğer ürün olan İnova 76 mm sistemleri, 7 odacıklı kasa profilleri, 2 veya 3 conta (opsiyonel orta conta) seçenekleri ile maksimum ısı ve ses yalıtımı sağlanmasına imkan verecek şekilde titizlikle dizayn edildi. 50mm genişliğe sahip özel cam kullanımına izin veren İnova sistemleri, yüksek yalıtım değerlerinin yanı sıra uzun ömürlü özelliği ile çevresel ve ekonomik sürdürülebilirlik açısından önemli faydalar sağlıyor. Kanada’nın önemli laboratuvarlarından QAI’de ve ift Rosenhaim Almanya onaylı test laboratuvarında gerçekleştirilen performans testlerine göre İnova Yalıtımlı Sürme Sistem, mevcut sürme sistemler içindeki en iyi yalıtım değerlerine sahip. Sistem; yüksek yalıtım değerlerinin önemli olduğu Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ve Kuzey Amerika pazarından da yüksek talep aldı. Çift kanat uygulama alternatifi sayesinde geniş mekânlara hayat veren İnova yeni nesil yalıtımlı sürme sistem, sunduğu aksesuar detayları ile geniş mekanlar için konfor ve renk alternatifleri ile estetik mimari dokunuşları destekliyor.

Alüminyum Mimari Sistemler Grubu

REFD77 Katlanır Kapı Sistemi, ASAŞ’ın tasarım, performans, esneklik ve güvenlik ihtiyaçlarını maksimum seviyede karşılayacak şekilde geliştirildi. Sistem, taşıyıcı rulmanların kanadın altında bulunması ile sürdürülebilir kalite ve konforu bir arada sunan bir seçenek olma özelliği taşıyor. Yeni nesil cephe sistemi REF60 Panel Cephe Sistemi, ASAŞ’ın proje ihtiyaçlarına yönelik çözüm üretme misyonu ile üretildi. Kapaklı, yarı kapaklı ve silikon alternatiflerine sahip olan sistem aynı zamanda, sadece panel cephe değil stick cephe uygulamalarına da imkan veriyor. Daha büyük uygulama alanları ile daha fazla cam alanı kullanımı sağlayan sisteme güneş kırıcı eklenebilme avantajı da sağlıyor.

asas 78cREWW141 Window Wall Sistemi, ticari projeler ve modern konut projeleri için zarif tasarımlar sunarken döşemeden döşemeye bağlantı yöntemleri ile alüminyum cephe tasarımında dekoratif bir görüntü avantajı veriyor. ASAŞ’ın doğaya dönüş vizyonu ile geliştirdiği REWG50 Kış Bahçesi Sistemi, kolay montaj yapılabilmesine imkan verecek prensipte tasarlandı. Sistem, yerinde kolay şablon hazırlığı ve imalat ölçülerinin esnek ve ayarlanabilir olması ile kolay aplikasyon imkanı sağlıyor.

REPF160 Powerfeel Sürme Sistemi, yüksek kalite standardına sahip ekonomik ve modern donanım çözümü sunuyor. Klasik sürme sistemleri klasmanında yeni bir standart ve tür oluşturan REPF160, kolay kilitleme sistemi ile zahmetsiz kullanım sağlıyor. REFL40 Katlanır Güneş Kırıcı Sistemi, emniyet, kullanım konforu ve estetik görünümü bir arada sunuyor. Sistem kepenkler açık iken manzaranın tamamına hâkim olma, kepenkler kapatıldığında ise güneş ışık ve ısısının kontrol edebilme imkanı veriyor.

RESF32 Skyfeel Minimalist Sürme Sistemi, manzarayı iç mekanın bir parçası haline getirirken, güvenlikli sistemi ve güçlendirilmiş camları sayesinde maksimum güvenlik ve görünmez koruma sağlıyor.

RESP23 Skypanel Ombrae Panel Sistemi, sanat ve bilimi birleştirirken düzlemsel yüzeylerde üç boyut etkisi oluşturarak, dış cephe tasarımını farklı bir boyuta taşıyor. Bilgisayarlı dijital işleme yöntemiyle tasarlanan ve son teknolojiyle üretilen panellerin yüzeyindeki 3 boyutlu pikseller, ışığın çeşitli tonlarını yansıtarak cephelerde arzu edilen görselin oluşturulmasına imkan veriyor.

RWT95 Yüksek Performanslı Kapı ve Pencere Sistemi, zorlu hava koşullarına uygun, 3’lü cam alternatifleri ve gelişmiş ısı bariyer detayları ile düşük UF değerleri sayesinde, üreticilere ve kullanıcılara her iklimde konforu iç mekanlara taşıyabilecekleri bir kapı pencere sistemi alternatifi sunuyor.

RWT75 Dışa Açılır Kapı ve Pencere Sistemi, özel yalıtım malzemeleri sayesinde düşük UF değerleri sağlayan, yüksek ısı ve statik performanslı ısı yalıtımlı alüminyum kapı ve pencere sistemi, içe ve dışa açılma alternatifleri ile pazara sunuluyor.

Kompozit Panel Grubu

ASAŞ Mimari Sistemler’in 2021 Trend Renkler Serisi, kompozit panel ve cephe kaplama uygulamalarında farklı renkler ve estetik dokunuşlar için tasarlandı. Farklı desen, renk ve vernik alternatifleriyle cephede üç boyutlu doku efekti yaratarak farklı duyulara hitap etme şansı veriyor.

ASAŞ Attracted Attention With Its Innovative Booth And Products At Fensterbau Frontale Fair  

Fensterbau Frontale Fair, which features the world’s leading window, door, and facade brands, and the related technologies, components, assemblies and services thereof, was held in Nuremberg, Germany on July 12-15. ASAŞ, among of the leaders of the sector, became the focal point of the visitors, thanks to its innovative booth, and product range.

asas 78d

Powered by OrdaSoft!