Kaban Makina, Yeni Ürünlerini Fensterbau Frontale 2022’de Sektörle Buluşturdu

Kaban Makina, 12-15 Temmuz tarihleri arasında 100’den fazla ülkeden 29 bin ziyaretçinin katılımıyla gerçekleşen Fensterbau Frontale 2022’de yerini alarak ulusal ve uluslararası pazarda ilgi gören özel ürünlerini sektörün önde gelen temsilcilerinin beğenisine sundu. 

 

 

 

kaban makina 78a

PVC ve dünyada çelikten sonra en çok üretilen alüminyum sektörüne yönelik çözümler sunan Kaban Makina, Almanya’nın Nürnberg kentinde düzenlenen Fensterbau Frontale 2022’ye katıldı. Kaliteden ödün vermeden ürettiği makinaları en uygun fiyatlara sunması ve satış sonrası sağlamış olduğu hizmetleriyle Kaban Makina, 500 metrekare alan üzerine kurulu fuar standında sektör paydaşlarıyla bir araya geldi. Dört gün boyunca süren fuarda yeni ürünlerini tanıtma fırsatı bulan Kaban Makina, yeni 5 Eksen Alüminyum İşleme Merkezi ZC 3052, Cephe Kertme Makinası ZE 2010 ve Pivot Kesim Makinası 1060 gibi pek çok işlevsel ürünü kapı ve pencere sektörüyle buluşturdu.

En Yeni Ürünlerini Tanıttı

Yüksek teknoloji içeren otomasyon hatlar ile üretim yapan ve sektörde uluslararası liderliğe ulaşmış bir firma haline gelen Kaban Makina, fuara firma yöneticileri, Ar-Ge uzmanları ve satış ekibiyle birlikte katıldı. PVC ve alüminyum sektörünün önde gelen firmalarının yer aldığı fuarda Kaban Makina, yeni ürünlerinin yanı sıra Döt Köşe Çapaksız Sıfır Kaynak Makinası MD 3020, PVC Profil İşleme ve Kesim Merkezi Makinası SB 3011 büyük bir ilgiyle karşılandı.

Salim KABAN: “Dünyanın Her Bölgesinde Aktif Olarak Yer Almaya Çalışıyoruz”

Kaban Makina Yönetim Kurulu Başkanı Salim KABAN, fuara ilişkin şu değerlendirmede bulundu: “Dünyanın her bölgesinde aktif olarak yer almaya çalışıyoruz. Yoğun bir fuar trafiği yürüterek sektör paydaşlarımızla bir araya geliyoruz. Kapı, pencere ve yapı sektörüyle ilgili ekipman ve hizmetleri içeren Fensterbau Frontale de her sene düzenli olarak katıldığımız önemli fuarlardan bir tanesi. Daha önceki fuarlara oranla bu sene düzenlenen Fensterbau Frontale biraz sakin geçmesine rağmen, Kaban Makina olarak ürünlerimizi eski ve yeni müşterilerimizle buluşturmaya devam ettik.” dedi.

kaban makina 78b

100’den Fazla Ülkeye İhracat

Ürün portföyünün her geçen gün yenilendiğinin altını çizen Salim KABAN, “Yürüttüğümüz yoğun çalışmalar neticesinde, bugün itibariyle 100 çeşitlik geniş ürün yelpazemizi 100’den fazla ülkeye ihraç ediyoruz. Firma tanıtımları ve fuar çalışmalarıyla beraber, pazaryeri potansiyelinin yüksek olduğu bölgelerle etkileşimimizi artırmaya devam ediyoruz. İhracatta kalıcı olabilmenin yolunun güven vermekten geçtiğini bilerek mevcut pazarlardaki potansiyelimizi de maksimum seviyede tutuyoruz. Satış sonrasındaki hizmetlerimizle müşterilerimizin sorunlarını yakından takip ediyor ve her zaman bu sorunlara yönelik çözümler geliştirmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin 605. Ar-Ge Merkezi

Ar-Ge departmanının yoğun ve üstün çalışmalarıyla Türkiye’nin 605. Ar-Ge merkezi olduklarını belirten Salim KABAN, bu sorumluluğun bilinciyle ekiplerini günden güne geliştirdiklerini dile getirdi. Halen 300 personel ile faaliyet gösteren Kaban Makina da üretim, planlama, kalite, satın alma, yurt içi ve yurt dışı satış, Ar-Ge departmanlarında istihdam edilen kişi sayısının son yıllarda artırıldığını söyledi. PVC ve alüminyum pazarının ihtiyacı olan yüksek verimlilik değerine sahip makinalar üretildiğinin altını çizen Salim KABAN, müşteri memnuniyetinin üst seviyede olması gerektiğini, ulusal ve uluslararası pazarda müşterilerin 7/24 çözüm ortağı olmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Kaban Makina Introduced Its New Products To The Sector At Fensterbau Frontale 2022

Kaban Makina showed up at Fensterbau Frontale 2022, which took place in between July 12th-15th with the participation of 29 thousand visitors from more than 100 countries, and introduced to the leading representatives of the sector its special products, which have won recognition in both the domestic, and international market. 

kaban makina 78c

Powered by OrdaSoft!