Win&ArtProje ve ALU&Art Dergilerimizle Almanya’da Sektör Temsilcilerimizin Sesi Olduk

Mimart Yayıncılık olarak Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımızla Düsseldorf Glasstec, Köln Eisenwarenmesse ile Düsseldorf Aluminium Fuarı’nda yerimizi aldık. Sektör paydaslarımızın temsilciligini üstlenen stantlarımız, ziyaretçi ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

 

 

winart aluart 79 97a

Mimart Yayıncılık olarak yayın hayatını soluksuz sürdürdügümüz Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimizin yeni sayıları ve Fuar Özel Sayımız ile sektörlerimizin

küresel buluşmalarında firmalarımızı temsil ettik. Bu yıl ikincisini yayınladıgımız

Almanya Özel Sayımızı Cam-Hırdavat ve Alüminyum Fuarlarına hazırladık. 20-23 Eylül Düsseldorf Glasstec Fuarı’nda, 25-28 Eylül Köln Eisenwarenmesse Fuarı’nda ve 27-29 Eylül Düsseldorf Aluminium Fuarı’nda tek Türk Medya partneri olarak özel sayımızın dagıtımını gerçekleştirdik. Fuar katılım faaliyetlerimizle sektör temsilcilerimizi geniş kitlelerle buluşturarak iş hedeflerine katkı saglamayı sürdürdük.

We Have Became the Voice of Our Industry Representatives in Germany with Our Win&ARTProje and ALU&Art Magazines

As Mimart Publishing, we took part in Düsseldorf Glasstec, Köln Eisenwarenmesse, and Düsseldorf Aluminium Fair with our Win&ARTProje - ALU&Art Magazines, and

our Fair Special Edition. Acting as the representative of our sectoral stakeholders, our booths drew great attention of both the guests and the participants.

winart aluart 79 97b

winart aluart 79 97c

winart aluart 79 97d

Powered by OrdaSoft!