Şehitlerimiz tekrar

EDİTORYAL

Kemal Bey resim 20212023 Değerlendirmeleri ile 2024’e Bakış

Mimart Yayıncılık olarak 18 yıldır sektörün temsilciliğini üstlenen Win&ARTProje ALU&Art Dergilerimizde firmalarımız, kurum ve kurulușlarımız ile 2023’ü değerlendirdik; 2024 öngörülerimizi masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız “Yüzyılın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yılında, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini merkez noktamızda tutarak, doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim hususlarının önemini yeniden vurguladık.

Sektör temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sektörümüz için önemli olan her türlü organizasyon ve fuarlarda firmalarımızı temsil ederek onların ulusal ve uluslararası yolculuklarına değer kazandırmaya devam ediyoruz.

19-23 Şubat tarihleri arasında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen R+T Almanya Panjur, Kapı-Geçiş ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda yerimizi aldık. Türk katılımının yüzde 100 arttığı fuarda Türkiye 120 firmayla en yüksek ikinci uluslararası katılım gerçekleştiren ülke oldu.

19-22 Mart 2024 tarihlerinde Almanya Nürnberg’te düzenlenecek olan kapı pencere sektörünün en büyük ve en önemli buluşmalarından biri Fensterbau Frontale Fuarı’nda, Tek Türk Medya Partneri olarak yerimizi alacağız. 1. Holde bulunan 132 nolu standımızda, fuara özel olarak hazırladığımız dergimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle, sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.

Diğer yandan; Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış ve medya partneri olarak Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’ta geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz WindoShow - Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nın 2.’si için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 22-24 Nisan 2024 tarihlerinde Seebbe Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarın satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

“Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye” vizyonumuzla, ihracatta öncü, tüm sektör paydaşlarımızla birlikte uluslararası arenada hedeflerimizin ötesini görerek hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu inancımız milletimizin çalıșmak ve üretmek konusundaki üstün mücadeleci gücüyle daha da yeşeriyor. Tüm firmalarımız yarattığı istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor.

Bizler de Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

imza

Cam Balkon ve Hareketli Cam Sistemlerinin Adresi Kayrab

Kayrab Cam Balkon Firma Yetkilisi Önder DEMİRTAŞ ile yaptığımız röportajda ürünlerinin başarısını garantileyen rekabet avantajları ve 2020 yılı hedef ve beklentileri hakkında konuştuk.

 

 

kayrab kpc röp 1

Röportajımıza başlarken sizi tanıyabilir miyiz?

2006 yılından bu yana Kayrab Cam Balkon ve Hareketli Cam Sistemleri olarak hizmet vermekteyiz.

Kayrab toplamda 8 adet kendi tasarımı olan sistemlerle yurtiçi ve yurtdışı pazarda faaliyet gösteren bir firmadır.

Üretimini/Bayiliğini yaptığınız ürünler ve markalar ile ilgili bilgi verir misiniz?

Toplamda 8 adet sistem olarak tasarımından imalat ve montajına GİO Automatıon Systems olarak patentli kendi sistemlerini üretmektedir. Katlanır Cam balkon sistemi, sürme sistem, giyotin ve açılır giyotin sistemi gibi imalatını ve montajı yaptığımız cam balkon sistemlerimiz bulunmaktadır.

Ürünlerinizin başarısını garantileyecek rekabetçi avantajlarınız nelerdir?

Kayrab Cam Firması sektörde ürünleri kendi tasarlayıp ürettiği için ürünlerin montaj ve imalat detaylarını en kısa süreli ve hızlı imal edebilme özelliklerini eklemiştir.

Fire oranlarını en aza indirgemiştir. Son kullanıcı müşterileri kullanım izolasyon ve temizliği en üst seviyede tutan ürünler çıkarmıştır.

İhracat noktalarınızdan ve hedeflerinizden bahseder misiniz?

Şu anda Kayrab Cam Balkon firmasının 5 ülkede ürünleri işlenip takılmaktadır. Daha çok ülkeye ürünlerimizi ihraç etmek için çalışmalarımızı sürdürüyor ve bu başarının mutluluğunu yaşıyoruz.

Katıldığınız İstanbul Avrasya Pencere Fuarı’nı değerlendirir misiniz?

2020 Cam ve Pencere Fuarına katılım sağladık, güzel bir fuar geçirdik. Dünyanın farklı yerlerinden bizimle ilgilenen müşterilere ürünlerimizi ve tasarımlarımızı yakından tanıtma olanağı bulduk. Yalnız dünyayı etkileyen Covirt-19 Corona Virüsünden dolayı ihracatlarımızda herkes gibi biz de sorunlar yaşıyoruz.

Fuarda sergilediğiniz ürünler ve yenilikleriniz hakkında bilgi verir misiniz?

2020 Avrasya Cam ve Pencere Fuarında toplam 8 ürün sergiledik. En son cam balkonda hareketli küpeşte olarak ürettiğimiz yeni ürünümüz çok rağbet gördü.

2019 yılını markanız ve sektörümüz açısından değerlendirebilir misiniz?

2019 yılı Kayrab Cam Balkon olarak güzel ve verimli bir yıl olarak geçti. Kayrab Cam Balkon portföyüne 2 adet patentli sistem ekledi ve kendi statik boya firmasını kurdu.

2020 yılı hedef, plan ve beklentilerinizden bahsedebilir misiniz?

Daha çok ülkeye ihracat yapmak ve iç pazarda bayilik ağını yükseltmek ana hedef ve beklentilerimizi oluşturmaktadır.

Kayrab: The Address of Glass Balcony and Movable Glass Systems

In our interview with Kayrab Glass Balcony Company Representative Mr. Önder DEMİRTAŞ, we talked about the competitive advantages that guarantee the success of their products and the goals and expectations of 2020.

kayrab kpc röp 1b