Şehitlerimiz tekrar

EDİTORYAL

Kemal Bey resim 20212023 Değerlendirmeleri ile 2024’e Bakış

Mimart Yayıncılık olarak 18 yıldır sektörün temsilciliğini üstlenen Win&ARTProje ALU&Art Dergilerimizde firmalarımız, kurum ve kurulușlarımız ile 2023’ü değerlendirdik; 2024 öngörülerimizi masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıl yaşadığımız “Yüzyılın felaketi” olarak tanımlanan Kahramanmaraş Depremlerinin 1.yılında, deprem ülkesi olduğumuz gerçeğini merkez noktamızda tutarak, doğru planlama, doğru proje, ehil müteahhitlik ve sıkı denetim hususlarının önemini yeniden vurguladık.

Sektör temsilcilerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürürken, sektörümüz için önemli olan her türlü organizasyon ve fuarlarda firmalarımızı temsil ederek onların ulusal ve uluslararası yolculuklarına değer kazandırmaya devam ediyoruz.

19-23 Şubat tarihleri arasında Almanya Stuttgart’ta düzenlenen R+T Almanya Panjur, Kapı-Geçiş ve Güneşten Koruma Sistemleri Fuarı’nda yerimizi aldık. Türk katılımının yüzde 100 arttığı fuarda Türkiye 120 firmayla en yüksek ikinci uluslararası katılım gerçekleştiren ülke oldu.

19-22 Mart 2024 tarihlerinde Almanya Nürnberg’te düzenlenecek olan kapı pencere sektörünün en büyük ve en önemli buluşmalarından biri Fensterbau Frontale Fuarı’nda, Tek Türk Medya Partneri olarak yerimizi alacağız. 1. Holde bulunan 132 nolu standımızda, fuara özel olarak hazırladığımız dergimizin dağıtımını gerçekleştireceğiz. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle, sektör temsilcilerimizin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacağız.

Diğer yandan; Tüyap Fuarcılık’ın yurtdışı fuar satış ve medya partneri olarak Güneydoğu Avrupa’nın yükselen yıldızı Belgrad’ta geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz WindoShow - Uluslararası Pencere, Kapı, Cam ve Ekipmanları Fuarı’nın 2.’si için hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl 22-24 Nisan 2024 tarihlerinde Seebbe Yapı Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenecek fuarın satışlarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

“Güçlü Sanayi, Güçlü Türkiye” vizyonumuzla, ihracatta öncü, tüm sektör paydaşlarımızla birlikte uluslararası arenada hedeflerimizin ötesini görerek hep birlikte geleceğe emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu inancımız milletimizin çalıșmak ve üretmek konusundaki üstün mücadeleci gücüyle daha da yeşeriyor. Tüm firmalarımız yarattığı istihdam, üretim ve ihracat faaliyetleriyle Türkiye ekonomisine sunduğu katma değeri her geçen gün artırıyor.

Bizler de Win&ARTProje - ALU&Art Dergileri olarak ülkemiz ekonomisine katkı sağlayan tüm firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu vesileyle sektör temsilcilerimize teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.

imza

RrehauEHAU Farklı ve Başarılı Projeler İçin Pencere Çözümleri Sunuyor

“Fark yaratın, işinizi büyütün” sloganıyla faaliyet gösteren REHAU, Nürnberg’deki dünyanın önde gelen pencere fuarı Fensterbau Frontale’de yenilikçi ürünlerini ve hizmetlerini sergileyecek. Yenilikler, sektörün karşılaştığı zorluklara çözümler sunacak ve iş ortakları için yeni kapılar açacak.

 

 

 rehau 81a

Pencere sistemlerinin modern teknolojinin avantajlarını tasarım, güvenlik ve sürdürülebilirlikte en yüksek standartlarla birlikte nasıl bir araya getireceğine ilişkin olarak REHAU, 18-21 Mart 2020 tarihleri arasında Nürnberg’deki Fensterbau Frontale’da akıllı çözümler sunacak. “Fark yaratın, işinizi büyütün” sloganıyla bezenmiş yeni fuar konsepti, ziyaretçilere REHAU’nun yeniliklerini deneyimleme şansı verecek. REHAU, akıllı teknolojiler, daimi yetenek kıtlığı ve dijitalleşme gibi, sektörü etkileyen birçok zorluğa çözümler sunacak. Buna ek olarak REHAU, profil sistemlerinin ötesine geçen akıllı çözümlere sahip bir sistem sağlayıcısı olarak ürün portföyünü genişletiyor

Minimalist Tasarımlı Sıralanmış Güvenlik Bariyerleri

Yeni nesil RAU-FIPRO X malzemeden üretilen SYNEGO ve GENEO gibi kendini kanıtlamış pencere profil sistemlerinin yanı sıra REHAU, SYNEGO platformunda yeni bir sistem sergileyecek. Sistemdeki yenilikler kullanıcı dostu olma, tasarım ve rasyonel üretim odaklı olarak ön plana çıkıyor. REHAU ayrıca kendi güvenlik bariyeri SKYFORCE ile mevcut başka bir endüstri trendine yanıt veriyor. 2020’den itibaren satışa sunulacak olan bu sistem, kapalı bir zincir ağına sahip ve tüm REHAU ürün serilerine minimalist tasarımlı sıralanmış güvenlik bariyerleri getiriyor. Ekranda ayrıca SYNEGO NL, Delight ve Prestige Design da dahil olmak üzere geniş bir yelpazedeki yeni uluslararası sistemler yer alacak ve bunların hepsi kendi pazarlarının ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarlanacak.

Akıllı Sistemler Ve Katma Değer İle Dijitalleşme

En son gerçekleştirilen Fensterbau Frontale fuarında REHAU, pencerelerin de akıllı olabileceğini kanıtlayan ilk pencere sistemleri sağlayıcısıydı. Şirket bu yolda ilerlemeye devam etti ve müşterilerinin akıllı pencereler için yeni benzersiz satış noktaları açmasına izin vererek akıllı çözümler için yeni uygulama alanları yarattı. Mevcut güvenlik çözümü Smart Guard’daki geliştirmeler uluslararası algıyla yapılıyor ve bağlantı açısından yeni seçenekler sunuyor. REHAU, otomatik kilit sayesinde hırsızlığa karşı korumayı geliştiren akıllı manşonların Smart Guard ile birleştirilmesi gibi diğer akıllı bileşenlerin sunduğu çözümlerle nasıl etkileşimli çalışabileceğini de gösterecek.

Ayırt Edici Tasarım

KALEIDO COLOR tasarım serisi, oda ve pencerelerin ayrı ayrı tasarlanmasını sağlıyor. Fensterbau Frontale’da REHAU, çok çeşitli renk ve tasarım seçeneklerini sergileyecek. Bir dizi boya kaplaması, film kaplamaları ve alüminyum kaplamalar çekici pencere tasarımı için çok sayıda olanak sunuyor. RAU-FIPRO X’den üretilen elyaf takviyeli GENEO pencere sistemi, 2,80 m’ye çıkan pencere kanat yüksekliğiyle mimari yönden de varlığını hissettiriyor.

Sürdürülebilirlik Tutarlı Bir Şekilde Uygulandı

İnsanlar, REHAU’nun kurumsal kültüründe 30 yılı aşkın bir süredir yerleşmiş bir kavram olan sürdürülebilirlikle açıkça ilgileniyor. Şirket pencere profillerini kapalı malzeme döngüsünde geri dönüştürülmüş PVC pencere malzemesi kullanarak üretiyor. En az yüzde 40 geri dönüştürülmüş malzeme içeren sürdürülebilir pencere profilleri, REHAU’nun yeni EcoPuls etiketi altında piyasaya sunulmakta ve iş ortaklarına sürdürülebilir pencere satmak için ihtiyaç duydukları doğru argümanları sunuyor.

REHAU EcoPuls pencereleri üretim sırasında geleneksel pencerelere göre çok daha fazla miktarda CO2 tasarrufu sağlar ve üretimde geri dönüştürülmüş malzeme kullanmak yüzde 90 daha az emisyon oluşturur. Ek olarak, EcoPuls pencereleri, enerji kayıplarını düşük tutarak kullanım boyunca yüksek enerji verimliliğine sahip.

Rehau Offers Window Solutions For Different And Successful Projects

REHAU, which operates with the slogan “Make a difference, grow your business”, will exhibit its innovative products and services at Fensterbau Frontale, the world’s leading window fair in Nuremberg. Innovations will provide solutions to the challenges facing the industry and will open new doors for business partners.