FIRATPEN'den "#bizbizeyeterizTürkiyem" Kampanyasına 2 Milyon TL Bağış
Win&ARTPROJE Dergimiz 100. Sayısında
Mimart Yayıncılık olarak 2006 yılında çıktığımız yolculukta sizlerin destekleriyle Win&ArtProje Dergimizin 100. Sayısına ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Dün olduğu gibi bugün de gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmalarla yayın hayatımıza yeni başarı hikayeleri eklerken firmalarımızın da temsil gücünü artırıyoruz.
Türkiye için değer yaratan, istihdam olanakları sunan, ülkemizin geleceği için çalışan firmalarımızın hepsi çok kıymetli. Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak onların attıkları çok önemli adımları, ülkemize kazandırdıklarını dergilerimiz aracılığıyla aktararak sizleri firmalarımızın yeni başarı hikayeleriyle buluşturmayı sürdüreceğiz.
Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak katılım sağladığımız ve partnerliğini üstlendiğimiz fuarlarda bunun örneklerine şahit oluyoruz. 17-22 Nisan tarihlerinde Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen BAU Fuarı’nda, 26-29 Nisan tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 45. kez kapılarını açan İstanbul Yapı Fuarı’nda, 24-27 Mayıs tarihlerinde 4 fuarı tek çatı altında buluşturan Hardware Eurasia ve Fastener Expo Hırdavat Fuarlarında sektörün tek yayın grubu olarak her zamanki yerimizi aldık. Sektörlerimizin adeta gövde gösterisinde bulunduğu fuarlarımızda firmalarımızın temsilciliğini üstlendik. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen fuarlarda firmalarımızın faaliyetlerinde ulaştıkları son noktanın altını çizerek onların sesini dünyanın farklı ülkelerine ulaştırdık. Yeni sayımızda da firmalarımızın çalışmalarını içeren haberlerimiz aracılığıyla sektörlerimizde yaşanan en güncel gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarıyoruz.
Bu kapsamda Tüyap Kapı, Pencere, Cam, Alüminyum Fuarları ile BAU Yapı Fuarı’nın katılımcı ve ziyaretçi firmalarının fotoğraflarının yer aldığı 10.000 adet baskılı Fuar Albüm çalışmamızın bu seneki sayısının hazırlıklarına başladık. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz bu çok özel çalışmamızı önümüzdeki aylarda sizlerle buluşturacağız.
Ülkemizde sağlanan istikrar ortamı, sektörlerimizin çarklarının daha hızlı dönmesini sağlıyor. Dünya tarihi boyunca yaşanan en önemli seçimlerden biri olarak tanımlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimini demokratik bir biçimde tamamladık. Seçim sürecinin yarattığı belirsizlik ortamından sıyrıldığımız bugünler, hepimizi tek bir noktada buluşturuyor. Gencinden yaşlısına, beyaz yakalısından teknisyenine, firma sahibinden ücretli çalışanına kadar hemen herkes Türkiye’nin kalkınmışlık seviyesini daha ileri seviyelere yükseltmek için elini taşın altına koyuyor. Ülkemiz için, geleceğin mirasçısı yeni nesiller için üretmeye, katma değer sağlamaya yönelik oluşturduğumuz güç birliği ile bugünden geleceğin yol haritasını çiziyoruz. Bu örnek güç birliği bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyor.
Sözlerimizi burada tamamlarken yayın hayatımıza başladığımız günden bu yana bizden desteklerini esirgemeyen siz değerli dostlarımıza, çözüm ortaklarımıza ve tüm sektörümüze teşekkür eder; Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlarız.
FIRATPEN'den "#bizbizeyeterizTürkiyem" Kampanyasına 2 Milyon TL Bağış