2021 Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları’na Rekor Uluslararası Ziyaretçi Akını!

Pencere, kapı ve cam endüstrilerinin öncü firmalarını tek çatı altında toplayan, bölgesinin alanlarında en büyük üç fuarı; Avrasya Pencere Fuarı ve Alüminyum Özel Bölümü, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları, Amerika ve Avrupa’dan Orta Doğu’ya, Balkanlar’dan Afrika’ya

dünyanın 124 ülkesinden 12 bine yakın uluslararası ziyaretçi olmak üzere toplamda 55 binden fazla profesyoneli ağırladı. Fuarlar aynı zamanda 55 binden fazla profesyonel sektör temsilcisini de ağırlayarak etki alanını genişletti.

 

Reed Tüyap tarafından, PÜKAD (Pencere ve Kapı Sektörü Derneği), PÜKAB (Pencere Üreticileri Kalite Birliği Derneği) ve GALSİAD (Girişimci Alüminyum Sanayici ve İşadamları Derneği) iş birliğiyle 3-6 Kasım tarihlerinde, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak düzenlenen 22. Avrasya Pencere Fuarı ve Alüminyum Özel Bölümü, 13. Avrasya Kapı ve 11. Avrasya Cam Fuarları büyük bir başarıya imza attı. 11.629’u uluslararası olmak üzere toplam 55.466 sektör profesyoneline ev sahipliği yaparak rekor bir ziyaretçi sayısına ulaştı. Bu yıl ilk kez hibrit formatta düzenlenen fuarlar, sektör temsilcilerini yeni nesil fuarcılık deneyimiyle de tanıştırdı.

124 Ülkeden Rekor Katılım

2021 yılında da hizmet verdiği sektörlerin pencere, alüminyum, kapı ve cam yatırımları için bölgesinin en çok tercih edilen ticari platformu olmaya devam eden fuarlarda, başta Almanya, Bulgaristan, Irak, Romanya ve Rusya olmak üzere, Azerbaycan, Filistin, Gürcistan, İran, İspanya, İtalya, Kazakistan, Kosova, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Özbekistan, Sırbistan, Şili, Tunus, Ukrayna ve Ürdün’ün de aralarında bulunduğu Türkiye dahil 124 ülkeden profesyonel ziyaretçi, sektörün önde gelen üretici firmaları ile aynı çatı altında buluştu.

reed-tuyap-92a.jpg

36 Ülkeden Alım Heyetlerini Ağırladı

Ticaret Bakanlığı desteği ile İMMİB Genel Sekreterliği koordinatörlüğünde “Avrasya Pencere ve Avrasya Cam” Fuarları sırasında gerçekleşen ikili iş görüşmeleri ve aynı zamanda Tüyap’ın fuarcılık endüstrisindeki 40 yıldan fazla deneyimi ve bilgi birikimi ile yurt dışı ofislerinin Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları için organize ettiği profesyonel Alım Heyeti Programı kapsamında toplam 36 ülkeden gelen üst düzey sektörel alıcılar, fuarı ziyaret ederek katılımcılar ile görüşme imkânı buldu.

Business Connect Programı ile Hibrit Fuar Deneyimi

Tüyap, bu sene sağlıklı ve güvenli fiziksel fuar ortamının gücünü, yenilikçi dijital uygulamalarıyla birleştirerek katılımcı ve ziyaretçilerin verimli iş bağlantıları kurmalarını destekledi. Tüyap’ın hibrit fuar modeliyle katılımcılar, ulaşmayı amaçladıkları tüm ziyaretçi profili ile hem fiziksel hem de dijital olarak temas kurabildi. Avrasya’nın en büyük ve en prestijli fuarları olarak inşaat ve yapı sektörüne dinamizm kazandıran fuarda Tüyap tarafından geliştirilen Business Connect Programı sayesinde çeşitli nedenlerle fiziki fuarlara katılamayan ziyaretçiler ve katılımcılar dijital platformda buluştu. 105 ülkeden 3.200’den fazla ziyaretçinin deneyimlediği Business Connect Programı ile pencere, alüminyum, kapı ve cam sektörleri ilk kez bir hibrit fuar deneyimi yaşadı.

Record Number of Attendance to 2021 Eurasia Window, Door, and Glass Fair

The three greatest fairs that gather the leader companies of the window, door, and glass industries under one roof, namely Eurasia Window Fair and Aluminum Exclusive Section, Eurasia Door Fair, and Eurasia Glass Fair hosted nearly 12 thousand international guests that came from 124 countries of from America to Europe, from Middle East to Balkans, and Africa as well. The named fairs have further extended their area of influence by also hosting more than 55 thousand professional sector representatives.