yk 50yil lgYapı kataloğu 50. Yılında Sektörün Önde Gelen Firmalarını “Diyalog” Etkinliğinde Ağırlıyor!

Türkiye'nin 1973 yılından beri yayında olan ve yapı malzemeleri alanında çok önemli bir boşluğu doldurmuş ilk ve tek malzeme kataloğu olan YAPI KATALOĞU, 50. yılını “Diyalog” başlığı altında 17-18 Mart 2023 tarihinde Cuma ve Cumartesi günleri İstanbul Bomontiada’da düzenleyeceği görkemli bir etkinlikle kutlamaya hazırlanıyor.

 

 

 

yk 50yil log3

 

Yapı sektöründe yer edinmiş birbirinden değerli köklü firmaların katılımcı olacağı etkinlikte tüm yapı sektörü bir araya gelecek. Etkinlikte şu ana kadar katılımcı olarak yer alması kesinleşen firmalar ise şu şekilde sıralanıyor:

  • Anıl Zemin Market
  • Assa Abloy
  • Burak Alüminyum
  • Çuhadaroğlu
  • Dörken Sistem
  • Egepen
  • Hager
  • Kalekim
  • Koçtaş
  • Medyasoft
  • Schneider Electric
  • Stac Türkiye
  • Technoform
  • Unigen

 

yapi katalogu

 YAPI KATALOĞU, bu etkinliğe paralel olarak birçok farklı projeyi de beraberinde yürütecek. Marka, özellikle birbirinden farklı önemli başlıklarda yapı sektörünün gücünü de arkasına alarak 50 yıllık geçmişini sektöre en güçlü şekilde vurgulamaya hazırlanıyor. Yapı sektörü lokomotifleri olan malzeme üretici firmalardan sektör hikayeleri, sektörün en önemli aktörleri olan mimarlardan sektör deneyimleri, birbirinden değerli isimlerin YAPI KATALOĞU için verdiği emeği ortaya koyan YAPI KATALOĞU Belgeseli, yapı sektörüne büyük ölçüde katkı sağlayacak sosyal sorumluluk projesi gibi başlıklarda YAPI KATALOĞU, marka gücünü en etkili şekilde sektörle yıl içinde paylaşacak.

 Bununla birlikte, YAPI KATALOĞU’nun önemli iki alt markası halinde sektörün nabzını tutmaya devam edecek 28. ALTIN ÇEKÜL ÖDÜLLERİ 2022 ve YAPI KATALOĞU MİMARLIK ÖDÜLLERİ 2022 yarışmaları da YAPI KATALOĞU 50. Yıl Etkinlikleri kapsamında yeniden sektörle buluşacak.

 50 yıllık tarihinde yüz binlerce sektör profesyonelinin ve şantiyenin elinin altında olmuş, Türkiye'nin Yapı Merkezi "Yapı-Endüstri Merkezi"nin, içindeki yüzlerce kişinin vizyon, emek ve destekleriyle bugünlere gelmiş YAPI KATALOĞU, sahip olduğu marka değerini ve sektördeki gücünü en etkili şekilde vurgulayacak.

Detaylı bilgi için: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

YAPI KATALOĞU Hakkında

YAPI KATALOĞU Türkiye'nin 1973 yılından beri yayımda olan ve yapı malzemeleri alanında, çok önemli bir boşluğu doldurmuş ilk ve tek malzeme kataloğudur. YAPI KATALOĞU 49 yıldır yapı malzemesi firmalarına, bir ürün vitrini, iletişim kanalı, malzeme seçicilerle tanışma imkanı sunan çok kanallı tanıtım hizmetiyle, inşaat piyasasındaki kilit endüstri profesyonellerine erişim sağlar. Mimarlar, iç mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, şantiye şefleri ve satın almacılar YAPI KATALOĞU'ndan ürün ve malzeme seçer, teklif alır ve satın alım yapar, ihale veya bayilik teklifi alır, detaylı bilgi sorgular. YAPI KATALOĞU, firmaları bu profesyonellere yakınlaştırarak, ürün ve malzeme satışlarına katkı sağlar. Firmaların pazarlama çalışmalarına, online fuar kimliği, pazarlama otomasyonu, SEO, içerik pazarlaması, web sitesi trafiğini geliştirme, basılı reklamcılık gibi hizmetler sunarak destek olur. Bunun yanı sıra firmaların müşteri ilişkilerini, kullanıcılarından yönlendirdiği ürün formlarıyla yönetir ve CRM yapılarına katkıda bulunur. Yepyeni bir altyapıyla yenilenen YAPI KATALOĞU, kolayca aranabilir bir formatta geniş kapsamlı ürün, tasarım, marka, proje bilgisi sağlamakta ve mimarlara yeni ürünler, vaka analizleri (case study), sürdürülebilirlik, BIM ve diğer yeni teknolojiler hakkında en son konularda bilgiler, günlük güncellemeler, düzenli bültenler ve blog içerikleri sunmaktadır.

www.yapikatalogu.com | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

yk 50yil log