reed tuyap logoAvrasya Pencere, Kapı, Cam Fuarları Sektörü Bir Kez Daha Aynı Çatı Altında Topluyor

Alanında Avrasya Bölgesi’nin en büyük ve prestijli fuarı konumunda olan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları kapılarını açmak için gün sayarken fuarın tanıtım ve pazarlama çalışmaları ara vermeksizin sürüyor.

 

 

tuyap 81a

4-7 Mart 2020 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olara kapılarını açacak olan Avrasya Pencere, Avrasya Kapı ve Avrasya Cam Fuarları; başta Avrasya Coğrafyası olmak üzere dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor. Fuarın mevcut etkinliği ve verimliliğini daha da yukarı taşımak amacıyla potansiyel ziyaretçiler, ilgili tüm mecralar aracılığıyla bilgilendirilmeye devam ediliyor.

Tanıtım Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Katılımcılarına gerek nitelik gerekse nicelik anlamında en verimli kitleyi sunabilmek amacıyla çalışmalarını sürdüren fuar ekibi; fuarda yer alacak firmaların yeni pazarlara erişimini sağlamak ve fuarın verimliliğini en üst seviyeye taşımak amacıyla tüm pazarlama gereçlerini etkin bir şekilde kullanıyor. Dijital pazarlama araçları ile hedeflenen tüm pazarlardaki nitelikli ziyaretçilere ulaşılırken, yurt içi ve yurt dışında sektörel yayınlara verilen ilanlar, road showlar ve ilgili fuar ziyaretleri sayesinde fuarın bilinirliği canlı tutuluyor. Bunlara örnek olarak, Ocak ayında Romanya, Kazakistan, Özbekistan ve Karadağ ziyaret edilerek dernekler, ticaret odaları ve ticari müşavirlikler ile görüşüldü.

Sektörün En Prestijli Tedarik Merkezi’nde Yerinizi Alın

2019 yılında 117 ülkeden 12.376’sı uluslararası olmak üzere toplam 68.440 ziyaretçiyi ağırlayan Avrasya Pencere, Kapı ve Cam Fuarları; sektörün tüm bileşenlerinin bir araya getirip alanında lider konumdaki katılımcılar ile yapı ve inşaat sektörlerinin karar vericileri konumundaki profesyonelleri bir kez daha çatısı altında toplayacak. Sektörlerinin öncü dernekleri PÜKAB, PÜKAD ve GALSİAD iş birliği ile 4-7 Mart’ta gerçekleşecek bu büyük buluşmada yerinizi almayı unutmayın.

Eurasia Window, Door and Glass Fairs Gather the Sector Again under the Same Roof

While the Eurasia Window, Door and Glass Fairs, which are the biggest and most prestigious fair of the Eurasia Region in its area, are counting the days to open their doors, the promotion and marketing activities of the fair continue without interruption.

 

tuyap 81b

Powered by OrdaSoft!