sercair logoSercair’den Temiz Hava Teknoloji Pazarına, 25 Milyonluk Dev Yatırım!

Küresel çapta artan hava kirlilik düzeyinin bir çıktısı olarak, kapalı alanlarda daha kaliteli bir yaşam alanı yaratmak hedefiyle ABD’de yazılım alt yapısı geliştirilen Sercair, Dünya hava temizleme pazarına hızlı bir giriş yaptı.

 

 

 

sercair 81a

Sıcaklık, nem, karbondioksit, karbon monoksit, VOC (uçucu organik bileşik) ve partikül miktarı analizlerini aynı anda yaparak iç mekân hava kalitesini iyileştiren teknoloji markası, üç yıllık Ar-Ge çalışmasının ardından dünya gündeminin en önemli maddelerinden küresel iklim değişikliği, hava kirliliği konularına teknolojik çözümler sunuyor. Dünya pazarında birbirinden farklı hava temizleme cihazlarının görevini tek bir teknolojide birleştiren inovatif ve patenti alınmış ilk ve tek ürün olan Sercair’in 25 milyon TL’lik yatırımının %40’ı ise Ar-Ge süreci için harcandı.

‘Hedefimiz Sercair’i Dünya Markası Yapmak!

Sercair Yönetim Kurulu Başkanı Suat SOYYİĞİT, “Kirli hava koşulları, astım, baş ağrısı, kalp-damar yetersizlikleri, akciğer rahatsızlıkları, solunum problemleri, depresyon ve nefes darlığı gibi birçok sağlık problemini de beraberinde getiriyor. İç hava kirliliğinden kaynaklı sağlıklı problemleriyle yaşayan tüketicilerin yanı sıra yaşam kalitesini arttırmak isteyen bireylerin de tercihi olan Sercair, iç hava kalitesi konusunda birbirinden farklı ihtiyaçlara yönelik teknolojik çözümler sağlıyor. Tüm bu ihtiyaçlar çerçevesinde yatırımımızın önemli bir kısmını Ar-Ge sürecine aktardık ve şu anda dünyadaki önemli oyuncular arasında rekabet avantajı sağlamaya başladık. Tüm dünyada iç mekân hava temizliği konusunda bir numaralı çözüm olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

sercair 81b

Sercair Dünya Pazarında Görücüye Çıkıyor!

Yurtdışı faaliyetleri kapsamında, geçtiğimiz yaz Atlanta’da Glass Build America fuarına katılan ve burada gördüğü büyük ilginin yanı sıra, fuarın en teknolojik ürünü seçilen Sercair, Kasım 2019’da Amerika’da Green Build Fuarına katıldı, Ocak 2020’de Las Vegas’ta CES Fuarı’nda, 2020 Mart ayında ise Nuremberg’de düzenlenen Fensterbau Fuarı’nda ve Türkiye’deki Avrasya 2020 fuarına görücüye çıktı.

25 Million Giant Investment From Sercair to Clean Air Technology Market!

As an outcome of the increasing air pollution level globally, Sercair, which developed a software infrastructure in the USA with the aim of creating a better quality living space in closed areas, made a rapid entry into the world air cleaning market.

Powered by OrdaSoft!