3 Ayrı Holde, 3 Farklı Stantla 2020 Avrasya Fuarı’ndaydık

Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımızla, 4-7 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlenen Avrasya Kapı, Pencere, Cam, Alüminyum Fuarı’nda yerimizi aldık.

 

 

winart kpc fuar 1

Reed Tüyap tarafından düzenlenen, dünyanın ikinci, Avrasya Bölgesi’nin ise en büyük ihtisas fuarı olan Avrasya Pencere, Kapı Cam ve Alüminyum Fuarı 4-7 Mart 2020 tarihlerinde Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşti. Tüm dünyada etkisini göstermeye başlayan koronavirüse rağmen 25 ülkeden 590 firmanın katılımı ile 55107 ziyaretçiyi aynı platformda buluşturarak binlerce sektör profesyoneline ev sahipliği yapan fuar sektördeki gücünü pekiştirdi.

Mimart Yayıncılık olarak yayın hayatını soluksuz sürdürdüğümüz Win&ARTProje - ALU&Art Dergilerimiz ve Fuar Özel Sayımız ile Avrasya Pencere, Kapı Cam ve Alüminyum Fuarı’nda, sizlerin sesi olarak her zamanki yerimizi aldık.

Salon 2 - 223A, Salon 9 - 904A ve Salon 14 - 1407C nolu standlarımızdan Win&ARTProje ve ALU&Art Dergilerimiz ile Fuar Özel Sayımızın dağıtımını gerçekleştirdik. Fuar alanındaki reklam ve tanıtım faaliyetlerimizle sizleri geniş kitlelerle bir araya getirerek, iş hedeflerinize hizmet etmeyi sürdürdük. 

Win&ARTProje ve ALU&Art Dergileri olarak, sektörün hedef ve beklentilerini doğru belirleyerek sektörün buluştuğu tüm yurtiçi-yurtdışı fuar ve organizasyonlara katılım sağlayarak sektör profesyonellerinin sesi olmaya devam edeceğiz.

winart kpc fuar 2

Powered by OrdaSoft!