Pimapen, Pencere Fuarı’nda Ziyaretçilerini Ağırladı

PCV sektörü kurucusu Pimapen, 4-7 Mart 2020 tarihlerinde 243 m²’lik standı ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 21. Avrasya Pencere Fuarı’nda, ziyaretçilerini 2. Hol 209 numaralı standda ağırladı.

 

 

 

pimapen 82a

Pencereye adını veren Pimapen, fuarda pvc pencere ve kapı sistemlerinde Nirvana ve Carisma, sürme sistemlerde ise Dynamic, Albatros, Infinity serilerini yapı ve inşaat sektörlerinin karar vericileri konumundaki profesyoneller ve iş ortaklarına tanıttı. Fuarda yeni iş ortaklığı erişimini sağlamak ve fuarın verimliliğini en üst seviyeye taşımak amacıyla Pimapen, standında zengin ikram menüleri ve ürün tanıtım etkinlikleri ile beğeni topladı.

Mimar Selim YUHAY ile Pimapen’li Sohbetler;

Ekranların sevilen programı Evim Şahane sunucusu Mimar Selim YUHAY, 06 Mart Cuma günü Pimapen’in hayatımızdaki yerine değinerek ürün özelliklerini anlattığı 21. Avrasya Pencere Fuarı’nda, büyük ilgi gördü. 

Pimapen Hosted Its Visitors at the Window Fair

Pimapen, founder of PVC sector, hosted its visitors at the stand number 209 on 2nd Hall in the 21st Eurasia Window Fair held at Tüyap Fair Convention and Congress Center with its stand of 243 m² on 4-7 March 2020.

 

pimapen 82b

Powered by OrdaSoft!