Winsa Revotech Sistemi ile Türkiye’nin İlk “Passive House Component” Sertikasının Sahibi Oldu

Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, benzersiz yalıtım değerine sahip Revotech Sistemi ile Passive House Enstitü (PHI) tarafından Türkiye’de ilk kez “Pasif Ev Komponent” sertifikası almaya hak kazanan marka oldu.

 

 

 

winsa 2a

Pasif Evler (Passive House), dünyanın azalan kaynakları nedeniyle ekolojiye destek olan, ısı ve enerji kaynaklarının tüketimini azaltmaya yarayan çevre dostu yapılardır. Sürdürülebilir yaşamın önem kazandığı günümüz dünyasında, kapı ve pencere sistemlerinin sahip olduğu yalıtım değeri oldukça önem kazanmıştır.

Sektörde yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olan Winsa PVC Pencere ve Kapı Sistemleri, benzersiz yalıtım değerine sahip Revotech Sistemi ile Passive House Enstitü (PHI) tarafından Türkiye’de ilk kez “Pasif Ev Komponent” sertifikası almaya hak kazanan marka olmuştur. Revotech Sistemi, sağladığı benzersiz yalıtım değeri ile enerjiyi verimli kullanan yeni nesil binalarda tercih edilerek hem ekonominin hem de ekolojinin korumasına katkı sağlayacak.

Winsa Revotech System Obtained Turkey’s First Passive House Component Certificate

Winsa PVC Window and Door Systems, the pioneer of innovations and firsts in the sector, became the first brand in Turkey to receive the “Passive House Component” certificate by the Passive House Institute (PHI) with its Revotech System.

Powered by OrdaSoft!