Winsa ‘Farklıyız Farkındayız’ Mottosu ile Düzenlediği Toplantılarda Satıcı Bayileri ile Bir Araya Geldi

Winsa Pvc Pencere ve Kapı Sistemleri, Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veren satıcı bayileriyle ‘Farklıyız Farkındayız’ mottosu ile düzenlediği toplantılarda bir araya geldi.

 

 

winsa 1a

Daima bir adım önde misyonu ile Winsa’nın hizmet verdiği her noktada sahip olduğu farklılıkların, toplam kalite algısında ki öneminin anlatıldığı toplantılar Winsa Marka Satış Direktörü Batuhan Boyacı’nın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında değişen tüketici satın alma davranışlarından da bahseden Boyacı, ‘Yeni nesil araştırıyor sorguluyor, fayda değer analizi yapıyor ve hepsi yarının karar vericileri olarak yetişiyor. Bizde Winsa olarak sahip olduğumuz nitelikli ürün gamımız, yüksek standarta sahip kalite ve hizmet anlayışımızla bu talebi her daim karşılayan marka olmayı hedefliyoruz’ dedi.

Dünyada Bir İlke İmza Attı

Winsa’nın sahip olduğu 9 mm’lik iç-dış görünüm alanı ölçüsü ile sadece Türkiye’de değil dünyada da bir ilke imza atan yeni sistemi Yeni Dorado 76’nın da lansmanın yapıldığı toplantılar, Winsa Satış ve Pazarlama ekiplerinin sunumları ile devam etti.

Bayiler Toplantıdan Memnun Ayrıldı

Toplantılar İstanbul’da Wyndham Grand Levent, İzmir’de Menemen İşletmeleri, Ankara’da JW Marriott ve Antalya’da Granada Luxury Belek’te yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. Pandemi şartları nedeniyle uzun bir aradan sonra ilk kez fiziksel katılımlı toplantıda bir araya gelen satıcı bayiler, verimli geçen toplantılar sonrası memnuniyetlerini ifade ettiler.

Winsa got Together with Its Dealers at the Meetings It organized under the Motto: “We

Are Different, We Are Aware”

Winsa, got together with its dealers serving all over Turkey at the meetings it organized under the motto: “We Are Different, We Are Aware”.

winsa 1b

Powered by OrdaSoft!