GEBKİM OSB İstihdam Sahasını Genişletiyor

Türkiye’nin ilk kimya ihtisas OSB’si GEBKİM’de kurulan Teknoloji Geliştirme ve Çözüm Merkezi (GEBTEK) bölgesel istihdama katkı sağlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Dilovası ve Gebze bölgelerinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi’yle de görüşen GEBKİM yetkilileri, düzenlenecek tanışma etkinliğiyle bölgede iş arayanlarla buluşacak.

Burada adaylara işe alım süreciyle ilgili bilgilendirmeler yapılacak. GEBKİM OSB sanayi kuruluşlarının İK müdürleri, GEBKİM MTAL’de staj ve iş başvuruları için işbirliğine gitti.

 

 

 

gebkim 1a

Türkiye’nin ilk kimya ihtisas OSB’si GEBKİM içerisinde faaliyet gösteren Teknoloji Geliştirme Merkezi, (GEBTEK) GEBKİM OSB üyesi firmaların insan kaynakları ihtiyacına yanıt bulmak ve bölgesel istihdamı güçlendirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Kocaeli Dilovası ve Gebze bölgelerinin ardından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi ile iş birliğine giden GEBKİM OSB, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi’ne başvuran adaylarla bir araya gelecek.

Ruken BARIŞIK: “İş Görüşmelerinde Yapılması Gerekenler Anlatılacak”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İstihdam Ofisi Başkanı Öztekin KAŞUKÇİ ve İstihdam Şube Müdürü Erdal POLAT ile 11 Şubat Cuma günü bir araya gelen GEBKİM OSB İnsan Kaynakları Müdürü Ruken BARIŞIK, “Daha önce Dilovası ve Gebze bölgesinde gerçekleştirdiğimiz gibi Kocaeli’de de iş arayan adaylarla doğrudan bir araya geleceğiz. Özellikle staj arayan genç adaylarımız iş başvurularında ihtiyaç duyulan CV hazırlama, iş görüşmelerinde kendini etkin ifade edebilme konularında bizlerden eğitim alarak hazırlık düzeylerini arttırma fırsatı yakalayacak” ifadelerini kullandı.

gebkim 1b

GEBKİM MTAL Staj ve İş Başvurularında Öne Çıkacak

GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, (MTAL) bölge firmalarının İnsan Kaynakları yöneticilerini ağırladı. GEBKİM MTAL’de ağırlanan insan kaynakları uzmanları GEBKİM katılımcıları ile yapılabilecek ortak projeler, GEBKİM MTAL öğrencilerine sunulacak staj imkanları ile Mesleki Eğitim Merkezi Programı tanıtım konuları hakkında bilgilendirildi.

Vefa İbrahim ARACI: “İstihdama Olan Katkımızın Bir Parçası”

GEBKİM OSB olarak ‘kent, insan, çevre’ anlayışıyla hareket ettiklerinin altını çizen GEBKİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vefa İbrahim ARACI, “Nitelikli çalışanlar yetiştirmek için GEBKİM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile başladığımız yolcuğumuz GEBTEK’in faaliyete geçmesiyle gelişim gösterdi. GEBTEK ile Gebze Teknik Üniversitesi’nin imzaladığı iş birliği anlaşmasıyla akademinin gücünü yanımıza aldık. OSB’miz içerisinde kurulan mesleki eğitim irtibat bürosuyla da mesleki eğitime katkı sağlıyoruz. Bölgemizde başlattığımız istihdam hareketiyle de çalışanlarımıza ilk elden ulaşacak, çevremizdeki iş gücünü kayıt altına alarak hem çalışan adaylarının hem de sanayi kuruluşlarımızın işini kolaylaştıracağız” açıklamasında bulundu. 

Powered by OrdaSoft!